Fotball‎ > ‎

Innkjøp av fotballutstyr

Koll fotball og Koll volleyball har i fellesskap inngått en utstyrsavtale med Torshov sport med Nike som ene-leverandør. I den forbindelse er det laget en pdf som viser de viktigste produktene, se vedlegg. Det ble informert om denne avtalen på nylig avholdt årsmøte. Kortversjonen av denne avtalen er som følger:

  • Det er etablert 1 kontaktperson mellom Koll fotball og Torshov sport. Kontaktperson er materialforvalter Kjetil Anmarkrud, mobil 971 11 209, kjetil.anmarkrud@etac.comTa gjerne kontakt med Kjetil for nærmere informasjon.
  • Informasjon om draktsett gis av Kjetil. Eksisterende draktsett byttes ut når de blir utslitt og/eller for små.  Draktsett skal bestilles via Kjetil. Enkeltdrakter kan kjøpes enkeltvis.

Vi vil sammen med Torshov Sport arrangere en visnings- og kjøpskveld av aktuelle produkter. Nærmere informasjon om dette kommer senere. På denne kvelden vil det bli gitt 30 prosent i rabatt. Både barn og voksne er velkomne. Dersom ditt lag har behov for innkjøp av utstyr før denne kvelden, ta kontakt med Kjetil

Ċ
Einar Ole Smidesang Hansen,
9. des. 2014, 10:39
Ċ
Einar Ole Smidesang Hansen,
3. mai 2012, 13:51
Comments