Fotball‎ > ‎Nyheter fotball‎ > ‎

Koll Fotball sertifisert som kvalitetsklubb

lagt inn 27. okt. 2016, 11:49 av Einar Ole Smidesang Hansen
Koll Fotball ble i høst sertifisert som Kvalitetsklubb i Norges Fotballforbund. Av 159 fotballklubber i Oslo er et kun 9 klubber som har kommet i gjennom nåløyet og Koll Fotball er den første klubben uten ansatte i klubben.
"Et imponerende stykke arbeid av en så liten klubb" sier leder i Kvalitetsklubbkomiteen i Oslo Fotballkrets Kari M. Hove.
Fotballklubber som ønsker å få sertifisering som kvalitetsklubb må få godkjent 40 punkter innen områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid. NFFs mål er å stimulere til god klubbutvikling. Tanken er at godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.
"For Koll Fotball har det vært en veldig nyttig prosess og vi mener vi nå har fått på plass rammeverktøy som gjør oss bedre i stand til å skape god fotballaktivitet for barna i vårt område." sier leder i Koll Fotball Ingrid Haslev Anmarkrud. "Nå begynner den minst like viktige jobben med å få implementert alle planer i hele klubben, men vi har utrolig mange flinke og engasjerte frivillige så det har vi stor tro på at skal gå bra."

Sertifiseringen ble markert på trenerkvelden klubben arrangerte på NIH i går kveld.

Hele trenergruppa med Kvalitetsklubb-flagget


Påtroppende- og avtroppende leder får bevis for sertifiseringen som Kvalitetsklubb av leder i Kvalitetsklubbkomiteen.
Fra venstre Ingrid Haslev Anmarkrud, Kari Hove og Tove Jørstad.
Comments