Fotball‎ > ‎Nyheter fotball‎ > ‎

Fotballstyret 2009

lagt inn 16. nov. 2009, 10:56 av Koll WEB   [ oppdatert 6. mai 2010, 04:41 av Fredrik Wulfsberg ]
Koll Fotball hadde årsmøte april 2009. Det ble valgt nytt styre som er Paul Bjerke, Frank Larsen og Espen Frøyland. Styret vil gjerne ha med et styremedlem til som kan representere de yngre lagene. Det er lite arbeid med å sitte i styret, men viktig at flere lag er med å bestemmer over klubbens utvikling. Styret vil starte oppp en aktivitetsgruppe som skal ha som mål å lage fellesarrrangementer i klubben. Hvert lag skal stille med en voksen til denne aktivitetsgruppa, og vi ber om frivillige.

Ellers er klubbens økonomi god, og vi forsetter vår satsing på at lagene kan stille opp på cuper i tillegg til seriespill. Klubben dekker påmeldingen til cupene. Klubben dekker også utgifter til drakter, fotballer og annet utstyr for laget. Alle ledere får Kolldress gratis slik at vi profilerer oss godt på kamper og cuper.

Etter flere år med fallende interesse for dugnader, har klubben bestemt at det ikke blir noen obligatoriske dugnader lenger. Istedet blir teningsavgiften litt høyere. Vi håper derfor at foreldrene kan bruke sitt engasjement til å stille opp for laget og for å skape fellesarrangementer.

Spørsmål om bestilling av utstyr, påmelding til cuper og refusjoner av utgifter kan rettes til Frank mobil 95162531
Comments