Friidrett‎ > ‎Dugnad friidrett‎ > ‎

Hallvakter på NIH vinter og vår 2011

lagt inn 7. des. 2010, 10:34 av Koll Friidrett   [ oppdatert 9. jan. 2011, 02:36 av Thor Gjesdal ]

Koll friidrett har ansvaret for vaktholdet i den store idrettshallen på NIH i vinter og vår. Nå legger vi ut vaktene for 2011. Dere må selv sette dere opp på ønsket vakt på registreringsskjemaet som ligger nederst på siden. 

Alle foresatte som har barn/ungdommer i friidretten må påta seg to-tre vakter i løpet av vinteren. I tillegg må alle bidra på en eller to dugnader i løpet av sommeren. Dette er en viktig del av inntektsgrunnlaget for friidrettsgruppen. 

Vaktene på NIH er på to timer, mandager kl. 17-19 og fredager kl. 18.30-20.30. Mandager vil det bare være trening i den innerste delen av hallen, fredager er det trening i alle tre deler. På NIH kan vaktene tas av ungdom over 15 år. 

Instruks for vakten og pengeskrin hentes i resepsjonen på NIH før vakten.

Første vakt på NIH er mandag 3. januar. Deretter (nesten) hver mandag og fredag frem til 15. april. 

De som ikke allerede har satt seg opp på vakt i Kringsjåhallen, må sette seg opp på en av høstens NIH-vakter. Det er MANGE vakter på NIH og ALLE MÅ BIDRA! 

Det blir TO VAKTER PER FAMILIE hvis ALLE stiller opp. Dessverre gjør ikke alle det, og da blir det flere på de som stiller. SÅ: PLEASE - sett dere opp på to vakter totalt for vintersesongen 2010/2011. Så håper jeg det holder, hvis ikke hører dere nok fra meg igjen ;o) 

Hilsen Cecilie Bakke Dueled, leder friidretten, m: 970 45 388 


Comments