Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Bra innsats i NCC-lekene

lagt inn 10. sep. 2012, 01:23 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 10. sep. 2012, 12:30 ]
I helgen ble NCC-lekene for klassene 13 og 14 arrangert på Lillestrøm. Ialt deltok 16 fra Koll på Oslos kretslag. Kretslaget var ikke så godt besatt og det gikk derfgor ikke så bra med Oslo i lagkonkurransen, men resultatlistene og andre rapporter fra banen forteller at Kollingene ialle fall gjorde sin del med helhjertet innsats og mange som satte personlige rekorder eller presterte tett opp mot sine perser.

Blant alle resultatene som vi oppnådde er det speielt fire utøvere vi må nevne:
  1. Audun Bakke Jensen satte ny NCC-rekord i stav Gutter 14 med et hopp på 3,42m. Audun har mistet nesten hele sesongen pga skade, men nå er han absolutt på gang igjen.
  2. Thomas Byrkjeland vant både 600m og 1500m i G14. I tillegg deltok han i begge hekkeøvelsene og fikk med seg en andre- og en trdjeplass derfra.
  3. Linn Louise Kvaale kvalifiserte seg for neste års Ungdomsmesterskap med et kast på 28,75. Linn Louise har også vært skadet nesten hele sommeren og vi er glade for at hun er tilbake i form
  4.  Henriette Foss perset i stav til 2,32 og er klar for neste års UM. Hun klarte også UM-kravet i høyde under KM på Bislett sist onsdag.Stavgutta Audun og Andreas. Audun med ny NCC-rekord og Andreas tilbake på NCC-lekene som trener -tre år etter at han deltok selv

Thomas på vein mot seier på 1500m på søndag. Audun og Hedda følger med.

Flere bilder her (fra Tina)

Comments