Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Friidrettsvinter

lagt inn 8. des. 2011, 13:34 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 11. jan. 2012, 23:03 ]
Vinterfriidretten er godt i gang med godt treningsoppmøte i alle grupper og flere har også deltatt på stevne i Ekeberghallen, noen for aller første gang. Treningen vil ta en pause i juleferien, men starter opp igjen like over nyttår og for de som vil er det mange gode friidrettsopplevelser i vente utover vinteren.

  • 7. januar arrangerer vi klubbsamling på ettermiddagen fra kl 1400. Vi begynner med en aktivitetsøkt i Sal 3 på NIH for både barn og foreldre. Kanskje en lagkamp voksne mot barn eller famile mot familie? Vi får se. Etterpå vil vi ha en samling med noe mat og drikke, med bl.a. premieutdeling, informasjon om sesongen som har gått og ikke minst planer og aktiviteter fremover. Hold av dagen, mer info kommer.
  • 14. januar arrangeres sesongens andre stevne i Ekeberghallen. Det arrangeres også stevner i Drammen og på Lillestrøm i januar.
  • 20-22 januar planlegger vi fellestur til Götas ungdomsspel i Karlstad. Dette er et av Sveriges største ungdomsstevner i innendørssesongen. Vi har hatt flere vellykede turer til Karlsatd tidligere,  og vi håper så mange som mulig, både barn/ungdommer og voksne blir med på turen. Mer informasjon kommer, men de som kan tenke seg å være med kan melde interesse her snarest mulig, og helst innen 18/12.
  • 4-5 februar planlegger oppmennene for 98-99 fellestur til Huyndai indoor games på Stange, som er et nytt stevnetilbud for 13- og 14-årsklassene. Mer informasjon kommer fra oppmennene, men for at vi skal få en oversikt kan de som planlegger å være med registrere seg her så snart som mulig, helst i innen utgangen av desember.
  • 2.mars arrangeres sesongens tredje stevne i Ekeberghallen.
  • 9-11 mars arrangeres UM innendørs i Sandnes og dette vil være et naturlig sesongmål for dem som er 15 og eldre.

Selv om det er langt frem, planlegger vi også en felles treningsleir til sommeren. I første omgang ser vi på muligheten for å få til en langhelg en av de første ukene av skoleferien. Sannsynligvis i Karlstad eller et tilsvarende sted med gode fasiliteter i rimelig avstand fra Oslo. Mer informasjon kommer etterhvert.

Comments