Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Koll i Holmenkollstafetten

lagt inn 9. mai 2010, 13:06 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 24. mai 2010, 23:09 av Admin Koll ]
Andre lørdag i mai er det alltid Holmenkollstafett og på 8. mai kom godværet som bestilt.

På formiddagen gikk Ungdommens Holmenkollstafett inne på selve Bislett. Her stilte Koll med totalt fire lag i yngste klasse, dvs 11-13 år, som alle gjorde det bra. I jenteklassen stilte vi med ett lag som kom inn til en flott fjerdeplass etter fin løping. I gutteklassen stilte det to lag fra friidrettsgruppen og ett lag fra skigruppen. Det var knyttet betydelig spenning til hvem som ville gå seirende ut av den interne konkurransen. Friidrettens førstelag dro raskt ifra og løp inn til en sterk andreplass i klassen, mens litt lengre bak fulgte friidrett 2 og ski hverandre som skygger, men der skiguttene fikk et like overtak mot slutten. De to lagene endte til slutt som nr 6–7?

I voksenstafetten på ettermiddagen vant vår samarbeidsklubb Tjalve begge juniorklassene med flere nåværende og tidligere Kollinger på laget. Marte deltok også på Tjalves elitelag og hun fikk derfor med seg både gull og bronsemedalje i løpet av en liten halvtime.  Kolls damer i klassen superveteran forsvarte andreplassen fra i fjor bak sterke BFG Fana fra Bergen som vant for sjette gang på rad. Våre damer kappet imidlertid inn på forspranget fra seks til to minutter, så neste år ... Stå på, jenter!

Ellers observerte vi et utall Kollinger på ymse lag i mosjonsklassene, og sist men ikke minst bidrar mannskaper fra friidrettsgruppen på ulike måter til at arrangementet blir brakt vel i havn.

Alt i alt var det en flott dag for friidretten i Norge, i Oslo og i Koll!
Comments