Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Koll med flest lag i Barnas Holmenkollstafett

lagt inn 16. mai 2013, 15:44 av Jostein Amlien
Bare noen få timer før de voksnes Holmenkollstafett lørdag 11. mai ble Barnas Holmenkollstafett arrangert på Bislett stadion. Som største klubb stilte Koll seks lag med tilsammen 36 deltakere. Det kommer gjerne noen forfall med så mange lag, og noen omrokeringer i siste liten hører derfor alltid med. De yngste (10-12 år) løp litt under fire runder på Bislett. Her hadde vi et lag i hver klasse: jenter, gutter, og miks. Her tok jentene våre en overbevisende seier i sin klasse ikke langt bak Tyrvings seirende guttelag. Våre samarbeidsklubber gjorde det også bra i den yngste aldersgruppa. Lambertseter vant en solid seier i miksklassen, og Lakeri fra Tjalve deltok på Kolls jentelag.
Strenge krav til deltakernes alder gjorde at mange raske 12-årsjenter ikke fikk plass i sin klasse.  De bele fordelt på de to lagene våre i den eldste jenteklassen (13-15), som løp en runde lenger. Her hadde vi to jenve lag, og Koll-2 klarte etterhvert å ta igjen Koll-1 og komme seg foran i mål. De to unge Koll-lagene fikk til slutt 4 og 6.plass i eldste jenteklasse. Referenten venter fortsatt på resultatlistene og kan derfor ikke oppgi noen plassering på Kolls gutte- og mikslag.
Koll hadde også fem deltakere i selve Holmenkollstafetten litt seinere på dagen. Anne Xiu var med på Tjalves seirende juniorkvinnelag, mens Sivert, Johannes, Andreas og Even løp på Tjalve menn junior.
Etter Holmenkollstafetten starter den ordinære banesesongen med individuelle øvelser.  Men det er ikke slutt med stafettene ennå.  Mange av stenvnene har banestafetter på programmet, og mesterskapene (KM, UM) i banestafett nærmer seg.
Comments