Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Lang friidrettslørdag

lagt inn 1. feb. 2015, 16:00 av Jostein Amlien   [ oppdatert 1. feb. 2015, 23:39 ]
Lørdag den 31. januar ble årets Skedsmoleker avholdt i Skedsmohallen ved Lillestrøm. I løpet av en lang lørdag, som stakte seg fra kl 10 om morgenen til 20 om kvelden, stilte 10 Koll-jenter i alderen 10-17 år til start 22 ganger. Med i gjengen var også noen av Tjalves jenter.  Noen deltok i sitt første friidrettsstevne, mens andre prøvde seg i nye øvelser.  Det var mange som satte nye personlige rekorder, og størst forbedring oppnådde Lea Scharff som persa med over ett sekund på 60m og 8 sek. på 600m.  Vår andre Lea (Dormagen) viste stor allsidighet og leverte solide resultater i hekk, kule og høyde. Av Kolljentene var det nok Marie som hadde den lengste dagen i Skedsmohallen, og etter 8 timer og fire starter kunne hun spurte inn til seier på 600m.
Dagens aller lengste var det det Linn Louise som sto for: Hele 14.66 meter kunne hun lempe kula av gårde. Med det er hun bare 34 cm unna å kvalifisere seg til årets U18-VM. Vi venter spent på fortsettelsen. Neste helg er det NM i Steinkjer med seniorkule.
Dagens lengste stevnereise sto Sivert, Odin og Audun for. De tok på seg Tjalvetrøya og reiste til Göteborg Innomhus. Odin forbedra seg på 60m til 7,46 og overtok med det klubbrekorden på distansen. Forøvrig tett oppunder persolige rekorder på alle, noe som lover bra foran NM.
Lang var også lista over Kollis programhelter i Skedsmolekene. 17 forfall er nesten halvparten av påmeldingene. Her må vi bli bedre.

Comments