Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Sesongen er i gang!

lagt inn 4. mai 2015, 00:17 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 5. mai 2015, 04:44 av Jostein Amlien ]
Utendørssesongen er godt i gang. Koll har allerede vært sterkt representert i stafetter både på Fjellhamar, Kalvøya og i Tønsberg, og i helgen startet banesesongen i Ås. Vi har fått disse rapportene:

Koll stilte med 4 lag i årets Tyrvingstafett, som ble avvikla i fint vårvær på Kalvøya 26.april.  Kollingene demonstrerte solid nivå ved å bli nr. 5 i både yngste (10-14) og eldste (15-19) jenteklasse, og nr. 7 i yngste gutteklasse. Bredden ble ivaretatt ved at andrelaget i yngste jenteklasse ble nr. 17 i etter å ha kommet inn som nr. 3 i sin pulje. Spesielt gledelig var det at vi i år kunne stille eget lag i eldste jenteklasse, og med god plassering tross sin unge alder. Resultater her.

Slottsfjellstafetten arrangeres hver 1.mai, som navnet sier på Slottsfjellet i Tønsberg. Ti spente jenter stilte opp på Kolls to lag i klassene J10/11 og J14/15. De yngste jentene imponerte stort ved å ligge blant de fremste gjennom alle tre rundene oppe på Slottsfjellet. Etter en spennende spurt der Ellen nesten tok igjen ledende Gulset IF, kom jentene inn til en flott andreplass. De eldste jentene ble nummer fire i sin klasse, også etter en skikkelig innspurt av Oda opp mot toppen av fjellet. Et kjempefint arrangement som vi gjerne kommer tilbake til. Det er en fin avveksling å reise for å møte andre lag enn de vi møter her hjemme. Resultater her.

Tre glade Kollinger – Elida (J10), Iris (J12) og Vilja (J10) - deltok i helgens åpningsstevne på Ås. Med god stemning på stadion, solskinn og behagelig temperatur angret ingen av dem på at de kom hit for årets første utendørsstevne. Arrangøren lokket med ekstrapremie til alle som deltok i både kast-, hopp- og løpsøvelser, og alle tre var ute etter denne, så det ble til sammen 11 starter på jentene i løpet av noen få ettermiddagstimer søndag 3.mai. Sportslig ble det en stor suksess, med til sammen 8 personlige rekorder. De eneste øvelsene som ikke gav pers var debutøvelser, så med litt godvilje kan vi vel si det ble personlig rekord i samtlige starter. De beste prestasjonene stod Elida for som var raskest av jentene på 80m, mens Iris var raskest på 600m. Viljas 600m må også fremheves, da hun som eneste påmeldte i J10-klassen pedagogisk nok ble plassert i J12-feltet, og bet godt fra seg der.

 
ą
Jostein Amlien,
5. mai 2015, 04:41
Comments