Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Sterk innsats på Tyrvingstafetten

lagt inn 1. mai 2013, 00:06 av Jostein Amlien   [ oppdatert 1. mai 2013, 04:41 ]
Tyrvingstafetten ble tradisjonen tro avholdt på Kalvøya søndag 28.april. Koll Friidrett stilte med tre jentelag og to guttelag i yngste klasse, 10-14 år. 37 jentelag og 24 guttelag stilte til start, fordelt på 5 puljer. Kolls lag var plassert i hver sin pulje, så Kollingene hadde fin anledning til å heie hverandre fram i det friske vårværet.
Kolls tre sterke jentelag tok alle ledelsen fra start og kunne veklsle først i sine respektive puljer. Koll-3 i første pulje greide å holde teten helt til mål, noe som holdt til en 9.plass totalt. Koll-2 løp også bra, og kom i mål langt framme i sitt felt, til en 17. plass totalt. I jentenes 3. og siste pulje skulle de aller sterkeste lagene møtes. Kolljentene tok teten på første etappe og lå langt framme gjennom store deler av stafetten. Etterhvert greide sterke løpere fra Tyrving og Sturla å komme seg forbi, og Koll endte til slutt på en flott 3. plass. Koll stilte også med to guttelag. De to lagene fikk nesten samme tid i mål, men siden de løp i hver sin pulje, gikk vi glipp av en spennende duell.
Etterhvert ble det ganske surt og kaldt på Kalvøya, men ingen lot seg merke med det. Tilbakemeldinga var: Når er neste stafett?
Neste stafett er Bølerstafetten torsdag 2.mai. Vi sees.
Koll-1 fornøyde med innsatsen. Fra venstre: Lea, Marie, Emilie, Selma, og Selma
Comments