Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

Tyrvingstafetten 2013

Tyrvingstafetten ble tradisjonen tro avholdt på Kalvøya søndag 28.mai. Koll Friidrett stilte med tre jentelag og to guttelag i yngste klasse, 10-14 år, Alle Kolls lag var plassert i ulike puljer, så Kollingene hadde fin anledning til å heie hverandre fram i det friske vårværet.
Koll hadde tre sterke jentelag, som alle tok ledelsen fra start og kunne veklsle først i sine respektive puljer. Koll-3 i første pulje greide å holde teten helt til mål, noe som holdt til en 9.plass totalt. Koll-2 løp også bra, og kom i mål langt framme i sitt felt, til en 17. plass totalt. I jentenes 3. og siste pulje skulle de aller sterkeste lagene møtes. Kolljentene tok som vanlig teten på første etappe, og lå langt framme gjennom store deler av stafetten. Etterhvert greide Tyrving og Sturla å komme seg forbi, og Koll endte på en flott 3. plass. Koll stilte også med to guttelag. De to lagene fikk nesten samme tid i mål, men de løp i hver sin pulje, så her gikk vi glipp av en spennende duell.
Etterhvert ble det ganske surt og kaldt på Kalvøya, men ingen lot seg merke med det. Tilbakemeldinga var: Når er neste stafett?
Neste stafett er Bølerstafetten torsdag 2.mai. Vi sees.

Comments