Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

UM lørdag: perser og medaljer

lagt inn 9. mar. 2013, 08:49 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 10. mar. 2013, 00:52 ]
Lørdagen åpnet med stav for gutter 18/19 hvor Koll var representert ved Andreas Gjesdal. Andreas har vært en trofast medaljeplukker i UM opp gjennom årene, men nå med koblingsklasse og et felt dominert av eldre hoppere var medalje denne gang ikke regnet å være innenfor rekkevidde. Det viste seg å holde stikk, men Andreas er i veldig god form, og med lånte staver svingte han seg flott over 4.00m og ble den første Kolling ever over den magiske grensen.
 
På 60m i Gutter 16 hadde vi tre deltakere. Marius Kristoffersen vant sitt forsøksheat med tangering av pers, og gikk videre til finale etter pers i semifinalen med 7.57. I en jevn finale endte han på en sjetteplass med 7,63. Odin Hallquist perset i forsøket med 7.76 og gikk videre til semifinale hvor han ble utslått med 7,80. Vår siste sprinter, Sivert Eikrem, var ikke helt pigg etter sykdom tidligere i uken og ble slått ut i forsøket etter et løp på 7,81.
 
På slutten av dagen var våre gjenværende stavhoppere i aksjon i G15 og G16. Her var vi sikret to medaljer grunnet tynn deltakelse så vårt fokus var naturlig nok på prestasjon heller enn resultat. Johannes Bergh perset til 3,40, hadde gode forsøk på 3,50 og vant sølv i G16, mens Audun Bakke Jensen drom hjem fra Steinkjer med gullmedalje etter hopp på 3,80 og gode forsøk på å slå følge med Andreas inn i firemetersklubben.
 
Godkjent innsats av samtlige og nå har vi totalt vunnet én gull- og én sølv- og én bronsemedalje.
 
I morgen er det 200m og stafett, og Odin får en veldig hektisk dag med kule og lengde i tillegg
Comments