Friidrett‎ > ‎Nyheter friidrett‎ > ‎

UM søndag: nye perser og ny medalje

lagt inn 11. mar. 2013, 01:38 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 13. mar. 2013, 02:37 av Fredrik Wulfsberg ]
Søndagens første øvelse var lengde G16 hvor vi hadde med Odin Hallquist og Johannes Bergh. Odin hoppet en veldig fin serie og ledet lenge konkurransen etter hopp på 5,82m, 5,80m og 5,78m. I de siste omgangene ble han forbigått av to stykker, men han står likevel igjen med en flott pers og bronsemedalje. Johannes slet lenge med tilløpet, men han fikk skikk på det til slutt og fikk en ny pers med 5,35 og en 7. plass. Odin stilte også opp i kule hvor man ble nr 7 med 10,80 og på 200m. 200m gikk kort tid etter lengde og da var han var nok litt utladet etter en tøff konkurranse, men han gjennomførte fint.

På 200m i G16 var også Sivert Eikrem med. Vi var litt usikre på formen etter sykdom tidligere i uken, men Sivert løp inn til en flott ny pers på 24,36, som ga plass i finalen der han endte på en femteplass.

Dagen ble avsluttet med 4x200m stafett hvor vi stilte med Odin, Marius, Johannes og Sivert. På slutten av en lang helg var gutta slitne, men de løp likevel veldig bra og løp inn til en flott femteplass i konkurranse med ett år eldre gutter og tiden var faktisk noe bedre en det vi realistisk sett kunne forvente oss. Veldig bra innsats.

Oppsummering av helgen: Vi stilte med seks gutter denne gangen. Fem av disse satte ialt åtte personlige rekorder. Den sjette, Audun, tok  gull i stav G15 og  ville nok også perset om ikke han hadde vært så keen på å matche resultatet til Andreas fra tidligere på lørdagen. Ialt fikk vi én gull-, én sølv- og to bronsemedaljer  samt flere andre plasseringer blant de seks beste. 

I utendørs-UM på Lillehammer i september skal vi bli enda bedre!

Comments