Hovedside‎ > ‎Om IL Koll‎ > ‎Styret IL Koll‎ > ‎

Styremøte 23.9 2013

Styremøte, 23. september 2013

 

Tilstede: Kjetil Aare Haugland (leder),  Ruth Lindefjeld (nestleder). Solgunn Tverfjell (kasserer), Morten Biong Nielsen (styremedlem, ansvar Nordmarkstraveren),  Tove Jørstad (styremedlem, fotball), Thor Gjesdal (styremedlem, friidrett), Arne Tesli (styremedlem, orientering), Pål Thorstensen, (stedfortreder for styremedlem, ski)

Frafall: Beate Krane (styremedlem, volleyball)

 

1.Nordmarkstravern
Nordmarkstraveren gikk bra i år. Økonomisk overskudd. Neste års Nordmarkstravern går 6. september
 
2. Økonomi
Status per August, 22.000 i pluss. Det lages en halvårsrapport i oktober.
Styret ble enig om at leien av Kollhytta vil bli justert  med konsumprisindeksen fra 1. januar.

 

3. Kringsjåhallen
Den ene garderoben vi ble enige med de andre klubbene og bymiljøetaten om at skulle være til vår disposisjon brukes nå av skolen til garderobe på dagtid, slik at vi ikke kan bruke den som vi hadde planlagt.
Hovedlaget skal kommunisere til Bymiljøetaten at denne løsningen ikke er hva vi avtalte slik at alle partene må finne en alternativ løsning.  
 
4. Voksentrening
Hovedlaget har laget facebookside som annonsere foreldretreningen i forbindelse med barmarkstrening for ski. Alle voksne Kollinger kan annonsere treningsturer som er åpne for andre.
 
Lørdagstreiningen er åpen for alle medlemmer av Koll. Langrenngruppa organiserer turer på lørdager fra kollhytta kl10.00. Turen for barna fra 2000 og yngre varer 45-60 min, turen for barna fra 1999 og oppover varer mellom 2,5 og 3 timer. Langrennsgruppa gjennomfører også intervalltrening for foreldre på torsdager. og ´rolige´ løpeturer på tirsdager.