Nyheter‎ > ‎

Frank Larsen er Årets Kolling

lagt inn 9. mai 2013, 06:05 av Fredrik Wulfsberg
Hedersprisen Årets Kolling utdeles til den som har utmerket seg sportslig eller organisatorisk i året som har vært.  Hovedstyret i Koll har valgt Frank Larsen til Årets Kolling 2012.  

Frank vært en helt avgjørende drivkraft i Koll fotball i en årrekke, både som trener og som administrator. I styret i Koll fotball og i hovedstyret har han bidratt med sin lange erfaring og fotballkunnskaper.

Frank ble hedret av J04

Frank begynte som trener i Koll for J89 da hans datter og hennes venninner begynte å spille fotball.  Han trente disse jentene i alle år, helt opp til junior, og de vant et utall med cup'er og pokaler.  

Frank var sentral i å få på plass et samarbeid med Lyn på jentesiden. Lyn og Koll hadde begge jentelag i ungdomsfotball, men det viste seg vanskelig å ha tilstrekkelig antall spillere i to klubber.  Frank kom inn i styret i Koll Fotball rundt 2000, overtok som kasserer og deretter leder. Han ledet Koll Fotball frem til 2011 og var "bare" kasserer de siste to årene til han nå går av lenge etter at hans barn sluttet å være aktive i Koll.

Frank satte i gang fotballskole i Kollregi mer eller mindre på egenhånd.  Fra 2007 ble fot-ballskolen drevet etter NFF/TINE-malen, og de første årene var det Frank, sammen med Paul Bjerke, som gjennomførte dette.  Senere kom det nye personer inn, men Frank har vært sentral i arbeidet med Fotballskolen helt til i dag.  Blant annet har han i alle disse årene stilt familiens kjøkken til disposisjon slik at det der kunne smøres baguetter for levering til sultne barn på Kollbanen.
Comments