Nyheter‎ > ‎

Medlemskontingenten 2014

lagt inn 18. jun. 2014, 11:50 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 9. okt. 2014, 23:38 av Koll post ]
Faktura for medlemskontingenten for 2014 er nå sendt ut via Min Idrett.  Kontingenten er 300 kroner for enkeltmedlemskap og 600 kroner for familiemedlemskap.  Alle som deltar i Kolls aktiviteter må betale medlemskontingenten som kommer i tillegg til treningsavgift.  Antall betalende medlemmer bestemmer hvor mye Koll får i tilskudd fra Oslo kommune.

Min idrett er idrettsforbundets portal for påmelding til konkurranser, betaling av lisens, avgifter og kontingent.

Ny pålogging i Min idrett
I mai endret Min idrett påloggingsrutiner som nå krever at du verifiserer deg med fødselsnummer. Merk at fødselsnummeret ikke blir lagret i idrettens systemer, men brukt til å bekrefte identitet. Idrettsforbundet skriver:

"Fødselsnummeret lagres ikke i idrettens systemer, men brukes av Buypass for å kontrollere medlemmenes unike identitet. Buypass er registrert hos Post og Teletilsynet som utsteder av kvalifisert elektronisk ID i henhold til Lov om e-signatur, og deklarert i henhold til Selvdeklarasjonsforskriften og Kravspesifikasjon for PKI i offentlig sektor.

Les mer om idrettens bruk av personopplysninger her. Du kan også ringe NIF på 03615 for mer informasjon.

Betal med kort eller i nettbank
Når du har logget deg inn finner du fakturaen i "handlekurven" øverst til høyre. Du kan betale med kredittkort, eller laste ned faktura med KID for betaling i nettbanken. Trykk på pdf-ikonet hvis du vil se fakturaen og betale i nettbanken. Se hvordan betalingsløsningen virkerher.

Vi sender familiekontingent til medlemmer der vi har registret familierelasjon i medlemsregisteret. Når en person i familien betaler familiekontingenten vil alle medlemmer registrert i familierelasjonen få sin klubbkontingent registrert som betalt. 

Nytt medlemsregister
Vi gjør oppmerksom på at vi er midt i overgangen mellom gammelt og nytt medlemsregister, og at datakvaliteten på medlemsregisteret er ikke helt på topp. Dette gir oss dessverre noen utfordringer. Vi har noen duplikater i medlemsregisteret, og det kan hende at du får mer enn en faktura. 

Videre er det mulig at vi ikke har registrert familierelasjoner. Dersom noe av dette er tilfellet, vennligst gi oss beskjed per epost post@koll.no

Vi ber om forståelse for at overgangen til nytt system kan føre til noen problemer, og beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. For å redusere sannsynligheten for at dette skal skje i framtiden ber vi alle om hjelp til å oppdatere informasjonen registrert i Min Idrett. Vi ber dere å titte særlig nøye på personopplysninger, gruppetilhørighet og familierelasjoner. 

Dersom dere har problemer med å logge dere inn på MinIdrett kontakt brukerstøtte for Minidrett på mailto:support@idrettsforbundet.no. Ved andre spørsmål send en epost til post@koll.no.

Comments