Nyheter‎ > ‎

Øyvind Bånerud Årets Kolling 2011

lagt inn 29. mar. 2012, 01:49 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 29. mar. 2012, 09:43 av Hans Olav Hamran ]
IL Koll er et idrettslag der all aktivitet er basert på frivillig innsats fra foreldre og andre.  Utallige timer ligger bak det brede tilbudet for våre medlemmer og gjør Koll til en hyggelig klubb å være i. Årets Kolling er en pris som utdeles til den som har utmerket seg utover det vanlige sportslig eller organisatorisk i året som har vært.  Hovedstyret i Koll har valgt Øyvind Bånerud til Årets Kolling 2011.  


Øyvind deler ut premier til barn på Korsvoll skole
Øyvind har vært medlem i Koll siden begynnelsen av 90-tallet, noe som vel også må tilskrives at han har fått flere barn godt spredt over tid. I så måte har han bidratt godt til rekrutteringen.

Øyvind har også vært med i styret i Koll ski i flere år. Kompetanse-messig fyller han en viktig posisjon i Koll.  Han kan det som er å kunne om ski, arrangering av renn, senior, junior, barneidrett og idrettspolitikk.  Han har innehatt flere verv i Oslo sikrets. Øyvind har dessuten en unik evne til å lage kjøreplaner, enten det er for arrangering av skirenn eller prepping av ski på viktige renn.  Han har også mange år bak seg som oppmann, ikke bare i skigruppa men også i fotball.  I dag er han oppmann for 97-gjengen, som er en av de største og mest sosiale gruppene i Oslo.
  
Øyvind startet Kollrennet i 2006, men det siste året har han overgått seg selv i brøyting av ny mark for Koll:
  • Han var primus motor da Koll etablerte juniorgruppe for ett år siden.  Det var nytt for oss, og vi måtte få til et profesjonelt opplegg fra dag en.  Det ble meget vellykket og alle ble med.
  • Han etablerte en ”ny” seniorgruppe etter at OSO samarbeidet ikke kunne føres videre på samme måte.  Utøverne er spredt, men markerer seg godt i langløp verden over.
  • Med utallige eposter og en mengde telefoner til en rekke etater, fikk han godkjent og gjennomført bygging av Kollkloppen for løypemaskin over Sognsvannsbekken til Kringsjå skole, noe som har åpnet denne arenaen for trening og konkurranser.
  • Han har relansert Kollmila, et helt unikt løp basert på en genial ide om et fartsfylt renn fra Frognerseteren til Kringsjå. Det ble en kjempesuksess fra første år. Det var en snakkis på hovedlandsrennet i Harstad og på Ungdomsbirken. 
Øyvind er engasjert, har et utrolig aktivitetsnivå, deler gjerne sin kunnskap med andre, dedikert til barna og en kar Koll setter veldig stor pris på.
Comments