Nyheter‎ > ‎

Takk til Morten

lagt inn 2. mai 2010, 11:03 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 2. mai 2010, 22:14 ]
I forrige uke ble Koll Idrettslag sin leder gjennom de siste 8 år takket av for sin store innsats på årsmøtet i Koll hytta. Da Morten Biong Nielsen tok over som leder stod det ingen hytte der, den var brent ned.

Morten burde egentlig fått en ildsjelpris i tillegg til blomster. Jeg kjenner ingen som har stilt opp slik for klubben sin som Morten, det være seg på dugnad, Kollrennet som Øyvind Baanerud startet for 5 år siden, eller Mortens hjertebarn: Nordmarkstraver’n – Norges vakreste løp ifølge Kondis.  

Jeg har aldri hørt Morten si nei til å gjøre noe for Koll.  Det er mulig at han har vært mer enn vanlig positiv fordi det har gitt muligheter for å få brukt maskinparken. 

Morsomst synes jeg det var da vi dro opp røtter på Langmyra for å gjøre skiløypa klar til vinteren. Morten med sin lille gravemaskin beviste for alle tilstedeværende at Langmyra består av ett tykt lag humus og trær over det som må være en sjø, overflata beveget seg fram og tilbake flere centimeter. Og skiløypa ble så fin at de siste årene har den vært kjørt med stor maskin. Morten har brukt snøscooteren sin i nærområdet, hans egen store løypemaskin kjøres vinteren gjennom fra Kikut der Nordmarkas beste skispor finnes.

Åtte år er lenge å lede en klubb der gruppene har hatt god rekruttering, mens få har villet dra lasset i hovedstyret. Sammen med Morten ble også hans nære følgesvenn gjennom alle disse årene, Aage Tranholt, takket av som kasserer.

Morten sier ikke takk for seg i Koll, han skal fortsette som styremedlem i hovedstyret.  Og kjenner jeg ham rett stiller han med en eller annen maskin på neste dugnad. Koll er heldig som fortsatt skal få dra veksler på Morten Biong Nielsen.

På vegne av vanvittig mange
Lars Nordsletten


Comments