Nyheter‎ > ‎

Team Milslukern er årets Kolling

lagt inn 19. mai 2014, 10:38 av Koll post   [ oppdatert 19. mai 2014, 13:09 ]

Hedersprisen Årets Kolling deles ut til den som har utmerket seg sportslig eller organisatorisk i året som har vært. Hovedstyret i Koll har valgt Team Milslukern til Årets Kolling 2013. T

Team Milslukern består av Torger Helle Shcia (venstre), Jon Maksim Andreassen (midten) og Anders Vreim Ørbeck (høyre), Holmar Tomasson og Øyvind Ulsrud (ikke til stede da bildet ble tatt).


Team Milslukern har over lang tid hevdet seg sportslig. I 2013 kvalifiserte de seg til Special Olympics World Winter games i Pyong Yang i Sør Korea, og tok der syv medaljer, derav to gull. De gjorde det også bra i Ungdomsbirken, med en 1.,3., 5. og 10. plass i sin klasse. I Kollmila/ Nordberg Grand Prix tok de tre førsteplasser, to andreplasser og en tredjeplass. Den sportslige suksessen fortsatte inn i 2014. De tok  3 gull, 1 sølv og 1 bronse i Special Olympics Norge, med en suveren seier på stafetten. Team Milslukern har etablert seg som den suverent sterkeste langrennsgruppen i Norge i dag blant utøvere med utviklingshemming. 

Den sportslige suksessen har bidratt til at laget har representert Koll utad på en god måte. De har vært invitert til mottagelse hos ordføreren, kulturministeren og den sør koreanske ambassaden, og har fått pressedekning fra lokal så vel som riksmedia.

Comments