Nyheter‎ > ‎

Oppdatering av medlemsregisteret

lagt inn 25. feb. 2014, 00:02 av Thor Gjesdal   [ oppdatert 26. feb. 2014, 09:08 av Fredrik Wulfsberg ]

Medlemsregisteret er svært viktig for Koll. Vi bruker det blant annet som underlag for fakturering. Koll har endret sitt system for medlemshåndtering, og vi trenger hjelp fra medlemmene til å holde dette oppdatert.


Vi baserer oss nå på informasjonen som er lagret i idrettens database MinIdrett. Alle som er registrert som medlem i Koll IL er automatisk også registrert i MinIdrett.


Alle kan selv gå inn i MinIdrett for å oppdatere/endre informasjon om seg selv. Vi oppfordrer alle i Koll om å sjekke sin profil i MinIdrett og gjøre nødvendige oppdateringer snarest, da vi er avhengig av korrekt informasjon på alle våre medlemmer.

  1. Gå inn på https://minidrett.nif.no.
  2. Om du tidligere har mottatt din brukerinformasjon brukernavn/passord til MinIdrett (kommet fra donotreply@idrettsforbundet.no) logger du inn med denne. Om du ikke har brukernavn og/eller passord tilgjengelig kan du trykke på ”glemt”. E-postadressen som da tastes inn for å få tilsendt innloggongsdetaljer MÅ være identisk med den som er registrert hos Koll. Dersom det ikke finnes e-postadresse på deg (eller ditt barn – som du som foresatt har registrert) må denne oppdateres av trener/medlemsansvarlig, sende e-post til medlem@koll.no eller kontakte MinIdrett direkte support@idrettsforbundet.no
  3. Vi ber deg særlig om å sjekke at alle personopplysningene dine er riktig registrert og at du er registrert på riktig undergruppe i Koll.
  4. For registrering av undregruppe/gren når du er inne i MinIdrett, går du på ”Medlemskap” og trykker på Koll IL – da vil du få opp alternative undergrupper til høyre på siden. Trykk deretter ”send søknad” dersom du har registrert deg på noe nytt.
  5. Dersom du har spørsmål kan du kontakte ansvarlig i din idrettsgren, sende spørsmål til sende mail til friidrettkoll@gmail.com eller medlem@koll.no
Comments