Orientering‎ > ‎

Nyheter orientering


Gjøvikbanen inn som hovedsponsor

lagt inn 13. okt. 2017, 08:05 av Erik Borg   [ oppdatert 13. okt. 2017, 09:01 ]

Nyvalgt leder Pål Myklesbust har hatt meget suksessfulle forhandlinger med NSB Gjøvikbanen. De går inn som hovedsponsor for Trollnatta og Natt-O-toget.

Allerede lørdag 4. november er Trollnatta og Natt-O-Toget på og fra Kollbanen, og det er med stor glede det kan fortelles at NSB Gjøvikbanen har gått inn som hovedsponsor. NSB Gjøvikbanen går inn med et meget positivt pengebeløp.
   I Koll har vi gode erfaringer med å bruke tog og bane til orienteringsløp. Blant annet reiser vi til flere løp i Oslo-området som 15-stafetten med bane. I sommer reiste vi også til Oppdal på O-festivalen med tog.
    Det et er virkelig grunn til å bruke toget!

    På bildet er nyvalgt leder Pål og hovedlagsleder Kai Erik Jensen under årsmøtet for kort tid siden.

Nye tider og rekord

lagt inn 11. okt. 2017, 01:32 av Erik Borg   [ oppdatert 11. okt. 2017, 01:37 ]

Det ekstraordinære årsmøtet i o-gruppa hadde en lang rekke av høydepunkt. Det er virkelig grunn til å være takknemlig for hva som har skjedd og se optimistisk framover. Under årsmøtet ble det også måpende beundring.

Det ekstraordinære årsmøtet hadde en lang rekke høydepunkt.
- Arne Tesli ble takket av for mange, mange års fantastisk innsats som leder for o-gruppa. Ikke bare har han vært leder i mange år, men han har også sagt seg villig til å fortsette i en lengre periode da det ikke var noen ny leder. Arne har vært engasjert og positiv, og medlemstallet er blitt mangedoblet mange ganger i hans tid.
- Johan Lunde holdt en takketale til Arne for hans innsats som var et ordkunstnerie med skogens bestanddeler. Den skulle ha vært filmet og lagt ut på YouTube.
- Oppmøtet på årsmøtet har faktisk talt aldri vært bedre. Det møtte ni. På et vis kanskje ikke så imponerende mange, men det viser økning og framgang.  En ekstra takk også til hovedlagsleder Kai Erik Jensen som også tok seg tid til å komme. O-gruppa setter pris på det.Koll er heldige som har en så ivrig og tilstedeværende hovedlagsleder.
- Så er det også virkelig grunn til å se framover med optimisme. Grunnlaget er godt, og nå kommer Pål Myklebust og Trude Fixdal ivrige inn som henholdsvis leder og arrangements-ansvarlig.

Og avslutningsvis kan det sies at året på ingen måte er over. Det er O-gøy-treninger til og med 2. november. I forkant av årsmøtet var sesongens siste O-gøy-cup med mange unge deltakere.
-

Ekstraordinært årsmøte

lagt inn 9. okt. 2017, 00:31 av Erik Borg

På det ordinære årsmøtet i begynnelsen av året ble det ikke valgt noen ny leder. Arne Tesli har fortsatt i vervet, men nå han han endelig få avløsning. Det er forslag til kandidat når det er esktraordinært årsmøte tirsdag 10. oktober. 

Møtet starter klokka 19.00 på Kollhytta. 
Agenda:
1. Valg av leder og arrangementsansvarlig.
Valgkomiteen har innstilt:
Pål Myklebust som leder
Trude Fixdal som arrangementsansvarlig.
Resten av styret fortsetter i sine verv.

Møtet arrangeres i etterkant av O-Gøy-Cupen (og i forkant av test av nytt Reisatelt og av arrangementsutstyr). Vi regner med at møtet kan gjennomføres ganske raskt.

Verdensmester blir trener i o-gruppa

lagt inn 27. sep. 2017, 14:01 av Erik Borg

O-gruppa  har noen veldig flinke trenere, og nå er vi så helgdige at vi har fått enda en flink trener. Vi styrker trenerapparatet med en verdensmester!!! Hun er med fra O-gøy-treningen 28. september.

Heidi Mårtensson er junior-verdensmester i orientering og var også av verdens raskeste juniorer i friidrett på terrengløp og 3000 meter hinder. Som senior er hun norgesmester i terrengløp.

Nå har hun vært skadet en stund, men det går bedre, og vi er ekstra heldige som har fått med henne. Hun er 22 år gammel og er opprinnelig fra Modum.

Så begynner det å mørkne litt. Fra neste uke er det nok en pluss å ha en liten lykt på hodet.

Det vil bli svært mange fine treninger utover, og som vanlig er det fint om dere foreldre er med og hjelper så alle får best mulig utbytte.


Så er årets siste O-gøy-cup tirsdagen rett over høstferien

I høstferien er det ingen O-gøy trening.

Resultater Klubbmesterskapet

lagt inn 19. sep. 2017, 06:43 av Koll orientering

RESULTATER KLUBBMESTERSKAPET 2017


Ressultatene er nå klare etter en datakræsj. Som en følge av av dataproblemene er resulatene ført manuelt. Dette kan medføre feil, dersom noe er feil, vennligst ta kontakt.
Beklageligvis etter dataproblemene ble det desverre ingen klasser, men kun løyper. Koll Orientering følger barneidrettsbestemmelsene, og rangerer derfor ikke klasser under 10 år, dvs. nybegynnerløypa.

...

Vi har desverre mistet oversikt over noen som løp sammen, dersom noen ikke er på resultatlistene vennligst ta kontakt.
Som nevnt, ta kontakt ved feil. All henvendelse kan skje til orientering@koll.no.


Vi beklager på det sterkeste!

Totalt stillte 87 til start! Ny rekord med 10 starter!


RESULTATER: http://eventor.orientering.no/Documents/Event/14533/1/Resultater

Topp-oppslutning og en ekstra utfordring

lagt inn 14. sep. 2017, 23:42 av Erik Borg

Klubbmesterskapet fikk en svært god oppslutning, men hvor mange er fortsatt en hemmelighet, og det har har sin forklaring, for det ble en ekstra utfordrng torsdag kveld.

Data-programmet som skal sørge for strekktider og resultater gikk nemlig ned, men selvfølgelig blir det tider og resultater. Det krever imidlertid litt god, gammeldags jobbing. Det vil si at alt må legges inn i et regneark - og det har dessverre ikke skjedd ennå.
   

Husk klubbmesterskapet

lagt inn 14. sep. 2017, 00:44 av Erik Borg

I dag torsdag 14. september er klubbmesterskapet fra Kollhytta. Start fra 17 til 18.30. Klasser og løyper for alle. O-gøy har vanlig oppmøtetid og felles oppvarming fra 18. 

Mye å se fram til

lagt inn 21. aug. 2017, 22:12 av Erik Borg

Allerede til helga er kretsmesterskapet, men om det kan høres seriøst ut, er det klasser for alle uansett ambisjoner, og vi håper mange flere enn de som allerede er påmeldt blir med.

Mandag er også råtasskarusellen på Linderud. Felles avreise til den fra Nordberg kirke klokka 17.30. Både til den og KM på Fet lørdag og søndag er det i utgangspunket forhåndspåmelding. På KM er det både lørdag og søndag klasser hvor barna kan ha med seg foreldre. Interesse, påmelding og spørsmål - Erik Borg - 930 11 422 - erik.borg@gmail.com

Spennende start for O-gøy

lagt inn 21. aug. 2017, 22:07 av Erik Borg   [ oppdatert 21. aug. 2017, 22:07 ]

Torsdag skjer starten for O-gøy,, og det blir både kjente og ikke så kjente trenere. Det er bare å melde seg på og komme for alle i alderen 6 til 13 år.

Svend Sondre Frøshaug fortsetter som hovedtrener, og det gjør også brødrene Elling og Peder Fossheim Asplin. Dermed er vi sikeret godt kontiniutet. Vårens jentetrenerne blir derimot ikke å se i høst. Alle er faktisk lokket til studier i andre byen, men meget gode erstattere kommer.
    Nora Helgeland er tilbake etter års reise med båt på alle verdens hav. Topp at hun er tilbake.
    Eiril Stensaker (18) har ikke løpt orientering utenom på skolen.
    - Men jeg likte og er glad i å orientere, sier hun og oslojenta viste store ferdigheter. Faktisk fikk hun beste mulige karakter i orientering. Hun har også barnhage.
     Einar Lofthus er fra Lillhammer og har orientert i alle år. Han er student og arbeider på SFO på Korsvoll skole. I Lillehammer OK var han noe ungdomstrener.
   Det er bare å glede seg!
   Påmelding skjer ved en e-post til orientering@koll.no - men det er også mulig bare å dukke opp.

Resultater O-Gøy Cupen

lagt inn 15. jun. 2017, 11:14 av Koll orientering   [ oppdatert 16. jun. 2017, 04:36 ]

Resultatene for vårens to O-Gøy cup løp er lagt ut i Eventor.


Dersom noe skulle være feil er det bare å ta kontakt: orientering@koll.no

1-10 of 131