Orientering‎ > ‎

Nyheter orientering


Flott video om Koll 2-4-6

lagt inn 19. feb. 2017, 23:59 av Erik Borg   [ oppdatert 20. feb. 2017, 00:29 ]

Kommende lørdag er det klart for det andre løpet i Koll 2-4-6. Tor Lahlum har laget en video for å promotere arrangementet. Et klikk anbefales.

Tor Lahlum deltok på Koll 2-4-6 i januar. og nå har han laget en promoterings-video. Tusen takk - for Tor er ikke en gang kolling. Han er fra Kolbotn & Skimt. Når han har laget en video, må vel det tyde på at han har hatt en fin opplevelse.


Lørdag 25. februar er vinterens andre løp. Espen Messel ordner igjen et arrangement i Koll 2-4-6. Kollhytta er igjen stedet. Start er fra 12 til 14 og Espen melder om meget fine forhold i skogen. Håpet er mange kollinger og andre til start. 79 var med på det første laget.

Her er innbydelsen
http://eventor.orientering.no/Documents/Event/12478/1/Innbydelse

Nesten ikke ledige plasser

lagt inn 9. feb. 2017, 18:07 av Erik Borg   [ oppdatert 9. feb. 2017, 18:25 ]

Årets ordinære årsmøte er unnagjort i o-gruppa. Det var noe meget gledelig på årsmøtet på Kollhytta. På den annen side vil det også bli et ekstraordinært årsmøte.

For å ta det veldig positive først. Oppmøtet var større enn på mange år. Alle stoler rundt bordet på Kollhytta ble besatt. Åtte deltok. Svært hyggelig med en slik utvikling i oppmøtet.
    Så er det også en utfordring. Arne Tesli har vært leder siden 2009 og gjort en fantastisk innsats. Han har dratt gruppa veldig oppover. Nå har han imidlertid lyst til å "bare" å være kasserer, for han har vært både leder og kasserer. Så Arne forsvinner ikke ut av styret, men han avsluttet leder-vervet torsdag kveld.
    Ingen ny leder er funnet. Valgkomiteen vil arbeide videre. Det vil bli et ekstra-ordinært årsmøte.
    Tusen takk til Arne for leder-innsatsen. Med positivitet og tillit til medlemmene har han loset gruppa framover.

Hørte du Trude på Nitimen?

lagt inn 9. feb. 2017, 18:04 av Erik Borg   [ oppdatert 9. feb. 2017, 18:26 ]

Onsdag hadde Trude Fixdal opp mot en millioner lyttere. Hun fortalte om noe som vi kan ha god nytt av i orienteringsløypa eller på de fleste områder i Koll.

Nå er Koll den store gladklubben, men av og til kan det kanskje butte litt også for oss eller...? Ja, kanskje kan vi bomme to minutter på den andre posten på et o-løp? Eller kommer det bare 20 på dugnaden mens vi hadde håpet på 40? Det gjelder å se det positive og skape god stemning. Hvordan skal vi klare det om det butter?
     Ja, hør på Trude på Nitimen og bli enda flinkere til det med god stemning og se positivt på både bommer og det meste. Klikk deg inn på linken og hør Trude på landets største radioprogram, Nitimen, som har mange hundre tusen lyttere og opp mot en millon. Ganske så fantastisk at vår Koll-Trude formidler til hele nasjonen hvordan vi skal se lyst på alt og se de store mulighetene.

Her er linken:
https://radio.nrk.no/serie/nitimen/MUHR01003317/08-02-2017#t=1h24s

Husk årsmøtet - TORSDAG 9. februar

lagt inn 8. feb. 2017, 04:01 av Erik Borg

Innkalling til Årsmøte i KOLLs O-gruppe, torsdag 9. februar 2017 kl. 19.00-21.00 i Kollhytta


Dagsorden

1.       Åpning. Godkjenning av dagsorden. Valg av ordstyrer og referent.

2.       Årsberetning for 2016

3.       Regnskap 2016

4.       Budsjett for 2017

5.       Valg av styre og oppgavefordeling i styret. Innstilling fra Valgkomiteen, ved Erik Borg.

6.       Planer og aktiviteter i 2017

7.       Eventuelt


Årsmøtepapirer vil bli utdelt på møtet.

 

Det vil bli servert pizza eller liknende.

 

Send gjerne denne meldingen til andre som kan være interessert i å være med i O-gruppa i Koll, og kom med forslag og innspill.

 

Velkommen og vel møtt til Årsmøtet!


mvh

Arne


Arne Tesli

Leder

Koll OrienteringRekordoppsluttning i Koll 2-4-6

lagt inn 29. jan. 2017, 11:25 av Koll orientering   [ oppdatert 29. jan. 2017, 11:26 ]

79 deltakere stilte til start på lørdag. Den gamle deltakerrekorden 24, satt 10. februar 2016 ble slått med 55 deltakere!

Koll arrangerer også løp lørdag 25. februar og 18. mars. Velkommen!

Ganske eventyrlig

lagt inn 21. des. 2016, 05:51 av Erik Borg   [ oppdatert 21. des. 2016, 05:58 ]

Orienteringsgruppas statistikk for 2016 vitner om kraftig vekst og utrolige muligheter. Det blir et meget spennende 2017.

Samlet har gruppas utøvere konkurrert 699 ganger, og det er over 200 mer enn året før. I 2015 endte samlet antall deltakelser på 484. Ekstra gledelig er det også at det er blitt kraftig økning i antallet som har vært med minst en gang. I år er det 134 navn på statistikken. I fjor var det 88. Både i fjor og i år har det vært fem deltakelser i snitt på den enkelte. For en del dreier det seg om en start.
     Når så mange har vært med litt, håper vi selvsagt at litt blir til litt til og at enda flere finner veien til våre aktiviteter i 2017.
     Flest starter har Christian Fredrik Borg og Trude Fixdal med henholdsvis 57 og 56 starter fordelt orienntering, nattorientering og skiorientering.
   En del ganger har vi vært mange som på klubbmesterskapet, 15-stafetten, Nydalten og KM mellomdistanse på Tryvann, men vi imponerer også med å være tilstede på særs mange løp. Mens det var kollinger på 76 løp i fjor, er årets tall 116. Intet mindre enn fantastisk.
   Nå er det en liten pause, men allerede i slutten av januar er det klart for Koll 2-4-6 fra Kollhytta. Forhåpentligvis og kanskje uansett blir det gate-orientering, for nå er det håpe at det blir snø så det blir både langrenn og skiorientering i hovedstads-området.

Toppoppslag på nab.no

lagt inn 23. nov. 2016, 01:52 av Erik Borg

Nordre Aker Budstikke er vel verd et besøk. I skrivende stund er faktisk en sak om Kolls orienteringsgruppe hovedoppslag på www.nab.no. Håper du klikker deg inn på saken. Mange klikk gjør at også de vil bruke plass på Koll. Se nab.no 

Rekord-oppslutning i snøværet

lagt inn 7. nov. 2016, 01:44 av Erik Borg   [ oppdatert 7. nov. 2016, 01:52 ]

Små barn, raske innspurter, ungdommer stormende fram i snøføyka, varm saft i skogen, mange arrangører, deltakerrekord. Trollnatta ble en drømmekveld.

Da da snødde som mest lørdag, var det nok som lurte på hvor mange som ville finne veien til Kollbanen, men som noen sa - snøen gjør det bare enda finere, og mange fant veien. Ja, faktisk var det til tider køer for å registrere seg innen start. Alt i alt startet godt over 200. Det ble rekord-oppslutning i den sjette utgaven av Trollnatta. Koll-leder Kai Erik Jensen hadde aldri sett så mange samlet på banen noen gang tidligere. Det var noen hundre der.
     Takk til alle deltakere, følgere og arrangører og alle sponsorer. Dere gjorde at det ble en stor kveld på Kollbanen og i Kollmarka.
     PrivatMegleren Ullevål, Løplabbet, Bama og Egon var hoved-samarbeidspartnere. Swix, Milsluker'n, Pierre Robert, Ark Bokhandel, EQ timing og Apotek 1 var andre gode støttespillere. Takk også til Nordre Aker Budstikke, nab.no, Aftenposten, Orientering,no, O-norge.no, Kondis.no og Langrenn.com for at vi fikk synes godt på forhånd.
     Så er det noe som er litt ekstra morsomt. Trollnatta kan bli enda bedre og flere fine innspill har kommet. Helt tydelig er det glød og engasjement for å utvikle arrangementet.
    Resultater ligger på orientering.no.
    Under er vinnerne av Natt-O-toget: Ingrid Marie Stubban Hygen, Østmarka, Ada Wulfsberg, Nydalen, og Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalen. Kai Erik Jensen er leder i IL Koll hovedlaget.
Det blir ei fantastisk Trollnatt

lagt inn 4. nov. 2016, 15:56 av Erik Borg   [ oppdatert 5. nov. 2016, 01:38 av Koll orientering ]

Snøen har meldt sin ankomst, men selvfølgelig går Trollnatta som planlagt. Det er også fortsatt alle muligheter til å bli med. Påmelding kan skje på arena helt til klokka 17.30 lørdag. Velkommen.

Det vil selvsagt være litt snø i skogen, men det blir fort stier i snøen, og den er også særs lett, og kan det bli mye vakrere enn hvite trær som lyses opp av lyktene. Absolutt selv de som aldri har orientert før finner fram.
    Koll klar er for en fantastisk kveld.
    Det er bare å komme til Kollbanen og melde seg på for de som ikke er påmeldt. Den korteste løypa for de aller yngste er 600 meter og med god merking er det lett å finne fram. Underveis er det mulig å få premie, og i mål får alle premie. Det blir også uttrekning. Så er det ei vel en kilometer langt løype og ei på to kilometer. Postene er stort sett ved stier, og når det blir folksomt i skogen, blir det både enda mer moro og lettere å finne fram - men alle barn skal ha med seg en voksen.
    På Natt-O-toget for de fra 13 til 16 år det fellesstart klokks 17.30. Denne er for de fra 13 - 16 år. Påmelding går helt til 17.00 i ungdomsklassene. Verken i denne eller de andre klassene er det etteranmeldings-avgift.
   Velkommen til en fantastisk kveld i skogene ved Kollbanen.

1-10 of 105