Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

15-Stafetten 2014

lagt inn 13. mai 2014, 09:29 av Koll orientering   [ oppdatert 13. mai 2014, 23:32 av Fredrik Wulfsberg ]
Sist søndag ble en fantastisk dag for Koll på Bøler. Det var dagen da vi taklet alle utfordringer, for det ble litt utfordringer underveis. For eksempel Karen Omland fikk kutt på den første etappen, men det å bryte var ikke noe hun tenkte på en gang. Tom Edvardsen løp med prolaps, men kom seg fint igjennom. Øyvind Bjorå har ikke løpt orientering på mange, mange år. Mona Gammelli løp sitt andre o-løp.
 
Alle kom fullført til mål.
Fantastisk bra.
 
Voksenlaget kom i mål på en flott 23. plass. I år hadde vi enda flere lag bak oss enn for ett år siden, og enda vi hadde et mye mer urutinert lag enn for ett år siden brukte vi nesten ikke noe lenger tid. 
 
Vi stilte med hele fem lag i lagkonkurransen. Det var god innsats fra alle. En ekstra stor takk til alle voksenfølgerne for topp bidrag til at det ble fine opplevelser.
 
Ekstra moro også at det ble stadig flere lag i lagkonkurransen dess nærmere vi kom start. "De veldig unge" ble meldt på 40 minutter før start. Bare Asker hadde flere lag enn oss.

Hele 32 orienterte. Det er rekord for Koll i nyere tid, og det er utrolig moro å være tilstede på et løp hvor det ikke bare er masse smil og positivitet, men også å høre noen si at neste år må vi ha to lag i voksenstafetten. I år var det riktig mange som ikke kunne være med på voksenstafetten, men vi fikk likevel et fulltallig lag.

 Det lover utrolig godt for fortsettelsen - og den er allerede på torsdag med O-gøy på Kollhytta.

Neste store massemønstring av både unge og voksne  er kanskje ikke før KM stafett i Sarpsborg den siste søndagen i august.

Tusen takk til alle som bidro til den fine dagen, topp innsats og for at dere alle bare ser muligheter!!!

Resultater
Comments