Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Det blir ei fantastisk Trollnatt

lagt inn 4. nov. 2016, 15:56 av Erik Borg   [ oppdatert 5. nov. 2016, 01:38 av Koll orientering ]
Snøen har meldt sin ankomst, men selvfølgelig går Trollnatta som planlagt. Det er også fortsatt alle muligheter til å bli med. Påmelding kan skje på arena helt til klokka 17.30 lørdag. Velkommen.

Det vil selvsagt være litt snø i skogen, men det blir fort stier i snøen, og den er også særs lett, og kan det bli mye vakrere enn hvite trær som lyses opp av lyktene. Absolutt selv de som aldri har orientert før finner fram.
    Koll klar er for en fantastisk kveld.
    Det er bare å komme til Kollbanen og melde seg på for de som ikke er påmeldt. Den korteste løypa for de aller yngste er 600 meter og med god merking er det lett å finne fram. Underveis er det mulig å få premie, og i mål får alle premie. Det blir også uttrekning. Så er det ei vel en kilometer langt løype og ei på to kilometer. Postene er stort sett ved stier, og når det blir folksomt i skogen, blir det både enda mer moro og lettere å finne fram - men alle barn skal ha med seg en voksen.
    På Natt-O-toget for de fra 13 til 16 år det fellesstart klokks 17.30. Denne er for de fra 13 - 16 år. Påmelding går helt til 17.00 i ungdomsklassene. Verken i denne eller de andre klassene er det etteranmeldings-avgift.
   Velkommen til en fantastisk kveld i skogene ved Kollbanen.
Comments