Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

DRØMMEkvelden

lagt inn 9. nov. 2014, 03:53 av Koll orientering   [ oppdatert 9. nov. 2014, 05:41 av Fredrik Wulfsberg ]
Tusen takk til alle deltakere og også arrangører som gjorde at den fjerde utgaven av Trollnatta ble en fantastisk kveld. Aldri har det vært så mange lys i skogen. Deltakerantallet nådde en ny topp. Aldri er det blitt delt ut flere premier. En spesiell takk til Swix, Egon på Storo Storsenter, Milsluker'n Sport og Ark, som begge er på Ullevål Stadio, som gjorde at det var mulig å premiere så bra. Ja Akershus og Oslo Orienteringskrets må heller ikke glemme. Fra dem har Koll fått verdifull støtte for å videreutvikle arrangementet.

I år nok de lengre løypene mer krevende enn noensinne, men det er tydeligvis gode navigerings-kunnskaper hos både voksne og barn. Lagkonkurransen for 13-16-åringer var ny av året. Nesten 20 deltok.

Avslutningsvis så takker vi også for fint vær, for hva er vel bedre for nattorientering enn noen plussgrader og oppholdsvær (værvarslingen gikk på regn og atter regn...) Tåke i skogen gjorde stemningen ekstra fin.

Velkommen tilbake neste år for alle andre og klubber og velkommen inn i Koll-miljøet til alle i nærområdet. Til våren starter igjen O-GØY, den ukentlige o-trenings-tilbudet for barn og unge.

Hvor mange som deltok? 177!!!

Resultater ligger på www.orientering.no   http://eventor.orientering.no/Events/Show/4441

Comments