Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Fra skader til superfart

lagt inn 19. apr. 2013, 03:26 av Erik Borg   [ oppdatert 19. apr. 2013, 03:38 ]
Kampen om o-tronen i Koll hardner til, og hva er vel bedre enn det. En av klubbens løpere var mye skadet i fjor høst. Nå går det bare veldig fort.

Da de populære onsdagsløpe
ne til Geoform og OSI dro i gang formelig fløy Johan Lunde igjennom løypa på Bygdøy. Fem-kilometer med svært mange poster gjort unna ble unnagjort på 30 minutter. Resultatet var en suveren seier og imponerte konkurrerte.

I fjor var Bo Engdahl den av Koll-guttene som imponerte aller mest. Den tidligere verdenstoppen i skiorientering utklasset konkurrentene på veteran-NM. Nå får han mer kamp om å være best i klubben? I den kampen vil nok også Erik Paulsrud være.

Paulsrud og Engdahl er forresten to av ti historiske menn. Begge de to var med på Bækkelagets vinnerlag på Tiomila i 1997. Da ble det for første gang seier i herreklassa på den svenske orienterings-klassikeren som har vært arrangert siden 1945.

Er det forresten snart duket for at Koll kommer med på Tiomila? Eller har vi kanskje allerede deltatt? Vet du noe om tidligere deltakelser, send en e-post til erik.borg@gmail.com


ą
Erik Borg,
19. apr. 2013, 03:33
Comments