Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Helmaks natt og dag

lagt inn 13. aug. 2016, 12:03 av Erik Borg
Ved midnattstider fredag startet moroa for Trude Fixdal og de andre kollingene på landets største orienterings-stafett. Lørdag ettermidag var det klart hvordan det hadde gått.

Nå var det nok ikke så mange av våre som deltok på jordbærselskapet som sedvanlig vis ble arrangert rett før den siste premieutdelingen på Night Hawk, men vi spiste jordbær med de store, for på Night Hawk deltok både de beste norske lagene og "vanlige" Koll.
   Koll hadde med to lag. For begges del ble målet nådd på beste vis. Begge lag kom fullførte til mål, og det var en rekke fine enkeltprestasjoner.
   Aller mest imponerte Trude Fixdal. Hun hadde ikke noe problem med å finne fram da det var som mørkest natt til lørdag. Litt over klokka 01.30 hadde hun kjempet seg igjennom tett skog, over bløter myrer, opp og ned skrenter og forsert alle hindre, som gjerne blir enda større i mørket, på vei fra start til mål - og konkurrert med herrene. At Bo Engdahl og Erik Paulsrud var av de aller raskeste vr i grunn som ventet. Raskt løpt også av Peder Natvig og Jan Tore Ludvigsen. Meget bra av Fridulv Sagberg, Harald Aulie og Odd Arne Lian.
   I gutteklassen fant Balder Gammel Messel og Christian Fredrik Borg fint fram.
   Det var moro å være kolling på Linderudkollen.
   Neste store løp for Koll er KM mellomdistanse søndag 4. september. Målet er 50 deltakere!
Comments