Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Inge ende på lysene på Trollnatta

lagt inn 28. nov. 2011, 02:30 av Erik Borg   [ oppdatert 18. jan. 2012, 23:50 av Fredrik Wulfsberg ]
I over en times tid startet det et barn i snitt hvert halvminutt på Trollnatta. 132 fant fram til gull enda det ikke var lys i hele lysløypa!

Gruppeleder Arne Tesli hadde på forhånd tenkt at det ville være bra om 30 kom, men fornøyd opplSå kom det lys etter lys i over en tid. Starten skulle egentlig vare 45 minutter. Den ble både framskyndet og forlenget på grunn av den store interessen.

    Arne sto lengst nord i løypa og passet på at alle fant de vanskelige postene og vendte hjemover mot mål. Lys etter lys kom mot ham.

    – Det var veldig artig å se alle lysene fra hodelyktene ute i løypa, og alle de ivrige barn og foreldre som i kveldsmørket lette etter orienteringsposter i skogen.

Mørk avslutning

Starten var under toppen av den store Trollbakken. Den 700 meter lange løypa fulgte stort sett lysløypa, men noen poster lå litt fra løypa.

    Et ekstra spenningsmoment ble det på slutten av løypa da lysene i løypa ikke virket! Arrangørene hadde hengt ut noen refleksvester til litt hjelp så alle skulle finne fram uten store bommer, og det manglende lyset gjorde bare moroa enda større. Det ble perfekt, men ikke tilsiktet at det manglet noen lys. 

   Ved målgang la alle et puslespill av brikker de hadde funnet på de enkelte postene, og så var det gull til alle. Til slutt ble det trekt ut gavepremier fra Swix blant deltakerne.


Funnet og mistet

Noe lå igjen etter løpet, blant annet et par votter. En hodelykt er savnet. Dersom noen har fått med ei lykt for mye eller savner noe, er det bare å ta kontakt med Erik Borg – erik.borg@gmail.com

Takk til alle deltakere og arrangører som gjorde at det ble en så fin lørdagskveld!

Comments