Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Koll STØRST i hovedstads-området

lagt inn 4. sep. 2016, 09:43 av Erik Borg
For en fantastisk dag det ble på Tryvannstua i dag. Koll klarte noe som laget kanskje aldri tidligere har klart, men samtidig var det noe annet som var like artig.

Det var kretsmesterskap i mellomdistanse som ble arrangert på Tryvannstua. Koll stilte med ni i aldersklassene for 11-12-åringer. Med det var vi klubben med flest i den alderskategorien på kretsmesterskapet fra Oslo og Akershus. Asker og Oppsal hadde nest flest med åtte. Nydalen hadde sju.
    Vi hadde også noen yngre løpere.
    Om Koll har vært største klubb i 11-12-klassene noen gang tidligere må i tilfelle ha vært for mange år siden. Veldig moro og topp med en slik fin gjeng. 
    Ekstra moro blir det når ungdommene presterer så bra. Alle fant sikkert fram i det krevende terrenget ved Tryvanns-tjernene.
    Totalt var vi 21 fra Koll på kretsmesterskapet, og noe som er spesielt artig er at det var faktisk var fire voksne som for første gang deltok på et større orienteringsløp. De fikk også en vel vanskelig løype. Rådgivningen var ikke den beste, men de uerfarne klarte utfordringene imponerende.
    Fantastisk.
    Vi gleder oss til fortsettelsen.
Comments