Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Nye tider og rekord

lagt inn 11. okt. 2017, 01:32 av Erik Borg   [ oppdatert 11. okt. 2017, 01:37 ]
Det ekstraordinære årsmøtet i o-gruppa hadde en lang rekke av høydepunkt. Det er virkelig grunn til å være takknemlig for hva som har skjedd og se optimistisk framover. Under årsmøtet ble det også måpende beundring.

Det ekstraordinære årsmøtet hadde en lang rekke høydepunkt.
- Arne Tesli ble takket av for mange, mange års fantastisk innsats som leder for o-gruppa. Ikke bare har han vært leder i mange år, men han har også sagt seg villig til å fortsette i en lengre periode da det ikke var noen ny leder. Arne har vært engasjert og positiv, og medlemstallet er blitt mangedoblet mange ganger i hans tid.
- Johan Lunde holdt en takketale til Arne for hans innsats som var et ordkunstnerie med skogens bestanddeler. Den skulle ha vært filmet og lagt ut på YouTube.
- Oppmøtet på årsmøtet har faktisk talt aldri vært bedre. Det møtte ni. På et vis kanskje ikke så imponerende mange, men det viser økning og framgang.  En ekstra takk også til hovedlagsleder Kai Erik Jensen som også tok seg tid til å komme. O-gruppa setter pris på det.Koll er heldige som har en så ivrig og tilstedeværende hovedlagsleder.
- Så er det også virkelig grunn til å se framover med optimisme. Grunnlaget er godt, og nå kommer Pål Myklebust og Trude Fixdal ivrige inn som henholdsvis leder og arrangements-ansvarlig.

Og avslutningsvis kan det sies at året på ingen måte er over. Det er O-gøy-treninger til og med 2. november. I forkant av årsmøtet var sesongens siste O-gøy-cup med mange unge deltakere.
-
Comments