Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

O-GØY med EIRIK

lagt inn 22. aug. 2013, 01:40 av Erik Borg   [ oppdatert 22. aug. 2013, 01:46 ]

IL Koll har iigjen gleden av å invitere til orienteringstrening for 8–12 åringer med Eirik Rustad, Espen Messel, Hege Andersen og Johan Lunde. Få morsomme opplevelser i skogen, løp på ujevnt underlag og bli kjent med kart, kompass, steiner og høydepunkt. Vi vil utforske og teste ut alt det spennende i skogen.

I Eskils skadefravær har vi vært så heldige og fått Eirik som ny trener i Koll. Han er en Norges 15 beste orienteringsløpere og gleder seg til å starte som trener for oss. Det vil bli treningsopplegg både for helt ferske og for litt viderekomne orienteringsløpere.

Treningsdag: Torsdager, første gang 29.august.

Oppmøte: Kollhytta

Tidspunkt for trening: 18.00-19.30

Det vil være en felles samling med kveldsmat etter hver trening fra klokken 19.00 til 19.30. Alle barn og foreldre er velkomne. I løpet av treningen kan det bli skitne klær, og barna må være kledd etter forholdene så de kan bevege seg lett og ledig. Er det regn, bør de ha regnklær så de ikke begynner å fryse. Utover høsten vil det bli behov for hodelykt.

Påmelding skjer til: orientering@koll.no. Hege Andersen kan også kontaktes på
telefon: 416 57 162 dersom det er spørsmål. Deltakeravgiften er 500 kroner. Alle nye deltakere vil få en orienteringstrøye etter endt kurs.

Comments