Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

O-GØY med ESKIL

lagt inn 24. aug. 2012, 03:56 av Erik Borg   [ oppdatert 28. aug. 2012, 01:20 av Fredrik Wulfsberg ]
IL Koll har gleden av å invitere til orienteringstrening for 2. og 3. klassinger med Eskil Sande Gullord. Få morsomme opplevelser i skogen, løp på ujevnt underlag og bli kjent med kart, kompass, steiner og høydepunkt.

– Vil vil utforske og teste ut alt det spennende i skogen, smiler Eskil.

Idrettshøgskolestudenten har god erfaring fra trening av unge og eldre barn, er en dyktig orienterer og vil by på myrfotball, stemplings-stafetter og mye, mye mer.

Det stilles ingen krav til forkunnskaper om orientering. I god Koll-ånd skal alle være med og få hyggelige, morsomme og utviklende opplevelser i et inkluderende miljø hvor alle sees.

Treningen vil bli arrangert som fellestrening. Ingen vil bli overlatt til seg selv i skogen, men foreldre kan gjerne være med inn i skogen og følge med på treningene.

Treningen er ti påfølgende torsdager med start presis klokka 18.00 og avslutning klokka 19.00. Torsdag 30. august er første gang. Oppmøte og avslutning er ved Kollhytta, og aktivitetene vil også være like ved Kollbanen.

I løpet av treningen kan det bli skitne klær, og barna må være kledd etter forholdene så de kan bevege seg lett og ledig.

– Er det regn, bør de ha regnklær så de ikke begynner å fryse. Det skal være varme og glade barn, sier Eskil.

Påmelding skjer til hegeander@gmail.com. Hege Andersen kan også kontaktes på telefon 4165 7162 dersom det er spørsmål. Deltakeravgiften er 250 kroner.Comments