Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Orienteringstreningen starter 9. april!

lagt inn 4. apr. 2015, 14:05 av Espen Messel

O-Gøy: orienteringstrening for 7–12 åringer

 

IL Koll har gleden av å invitere til orienteringstrening for 7–12 åringer med trenerne Svend Sondre Frøshaug, Ida Marie Borge Hovi og Nora Helgeland. morsomme opplevelser i skogen, løp ujevnt underlag og bli kjent med kart, kompass, steiner og høydepunkt. Vi vil utforske og teste ut alt det spennende i skogen.

 

Vi har vært så heldige å ha med Svend og Nora videre som trener. I tillegg har vi fått Ida med i trenerapparatet. Hun er en god orienteringsløper og gleder seg til å starte som trener for oss. Det vil bli treningsopplegg både for helt ferske og for litt viderekomne orienteringsløpere.

 

Vi vil dele inn i flere grupper etter nivå. De mest erfarne vil Svend ta seg av, Ida tar de litt eldre nybegynnerne, mens Nora tar den yngste gruppen. Fint om foreldre også er med på treningen. Deltakeravgiften for O-gøy er 500 kroner. Alle må være/bli medlem i IL Koll (enkeltmedlem 300kr/familiemedlemmer 600 kr). Alle nye deltakere vil få en orienteringstrøye etter endt kurs.

 

Det er bare å komme innom å prøve en gang eller to så finner dere ut at dette er gøy!


Orienteringsopplæring for alle andre

     

Vi vil også tilby gratis orienteringsopplæring for eldre nybegynnere. Her er foreldrene til barna på O-gøy hjertelig velkommen. Vi vil gå gjennom det viktigste for å kunne komme i gang som orienteringsløper.

Felles for alle treningene

 

Treningsdag:                         10 torsdager frem til sommeren. Første gang er den 9.april. Siste gang før sommerferien er 18. juni.

Oppmøte:                             Kollhytta

Tidspunkt for trening:                    18.00-19.30

 

Det vil være en felles samling med kveldsmat etter hver trening fra klokken 19.00 til 19.30. Alle er velkomne.

Påmelding skjer til: orientering@koll.no eller direkte på «Min idrett». Hege Andersen kan også kontaktes telefon: 416 57 162 dersom det er srsmål.

Comments