Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Nærmer seg historisk hendelse i nyere tid

lagt inn 4. jun. 2013, 00:04 av Erik Borg   [ oppdatert 4. jun. 2013, 00:06 ]
Lørdag stiller Koll lag med flere barnelag på og ett voksenlag på 15-stafetten. Det er for første i gang i de siste årene at vi er med på denne prestisjestafetten. Det er litt artig vi har klart. Akkurat nå har vi et fullt voksenlag med 15 løpere, men vi trenger noen reserver så vi blir glad for en henvendelse om du vil være med.

15-stafetten arrangeres i Østmarka lørdag. Start er klokka 11.00. Det store målet er at alle våre lag skal fullføre og ha en topp dag med kart, kompass og mye moro.

I barnestafetten er det fra tre til fem på hvert lag. Alle som vil være med på denne, melder i fra til espen@messel.no 9246 2283. I barnestafetten hvor alle barn og en voksen løper sammen og løser spenende oppgaver, har ikke påmeldingsfristen gått ut ennå.

Det er felles avreise fra Sognsvann med t-banen klokka 08.40, for de som ønsker det, og det er hyggelig å reise sammen. Kan vi fylle opp en t-bane-vogn med løpere og støtteapparat?

Alle oppfordres forresten til å ta med sykkel da er tre kilometer langs bilvei fra Bogerud t-bane til arenaen like ved Nøklevann.

De som har spørsmål eller vil være med, kan ta kontakt med Erik Borg 930 11 422 - erik.borg@gmail.com

Comments