Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Super natt på Kollbanen

lagt inn 10. nov. 2012, 13:52 av Erik Borg   [ oppdatert 10. nov. 2012, 13:57 ]
Trollnatta samlet 101 barn til nattorientering lørdag kveld. Mange fikk et spennende møte med postjakt i mørket.

O-gruppeleder Arne Tesli mente det ville være bra om det kom 30 barn, for det var regn og gråvær i hovedstaden lørdag, men til tider var det kø for å melde seg på, og ved Kollbanen var både store og små barn i aksjon med hodelykt og kart. En av de aller yngste, ja, kanskje den aller yngste, var sønnen til orienterings-verdenstoppene Anne Margrethe Hausken Nordberg og Anders Nordberg. Tarjei stilte med startnummer for første gang. Familien Nordberg bor bare et godt steinkast fra Kollbanen.


Nattløpet gikk fra Kollhytta med start oppe i hoppbakken og mål rett nedenfor Kollhytta. Løypa var 800 meter og hadde 11 poster. Flaggene lå enten på ei lysløype eller like ved løypa, men på den siste halvdelen av konkurransen var lysene slått av, men det var hengt ut noen refleksvester så det ikke skulle være vanskelig å finne fram.

Ved målgang fikk alle barn ei gullmedalje, og det var også uttrekning av mange gavepremier med alt fra vaskemiddel (!) fra Lilleborg til luer Swix. En stor takk til Swix, Lilleborg, Scania Norge, Milsluker'n og Rema ved Ullevål stadiom som bidro med støtte og hjelp til løpet og alle arrangører som stilte opp

Fantastisk å være kolling slike kvelder!
Comments