Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Taklet ALLE utfordringer

lagt inn 9. jun. 2013, 05:46 av Erik Borg   [ oppdatert 9. jun. 2013, 13:58 ]
I voksen-stafetten stilte vi lag for for første gang på mange, mange år på den prestisjetunge 15-stafetten. Vi nådde det store målet.

For det første var det ekstra moro at vi klarte å stille lag. Det er lenge siden vi har hatt det, og det er også moro at vi klarte å fullføre, for det er ikke bare enkelt i Østmarka med store kuperinger og flagg som ikke alltid er like enkle å finne.

Mange viste også at de er superekte kollinger, for det var mange som taklet ekstra utfordringer.

   Karen Omland løp for to! Hun er gravid i fjerde måned, men tok seg meget raskt og sikkert fram.

    Arne Tesli og Fredrik Wulfsberg hadde neppe fått lov til å starte dersom vi hadde hatt med en lege. Det hadde vi ikke... De er riktig forkjølet, men tror du de tenkte på å melde avbud eller gi seg. Neida, det var full innsats. For noen ledere vi har i Koll! Arne er leder i o-gruppa. Fredrik har vært det i flere år i hovedlaget.

    Maren Vik Edvardsen tråkket over ute i skogen, men kjempet seg fram og fullførte på den første etappen. Tvillingsøster Marte Edvardsen bidro til å sette ekstra fart på den gode stemningen i Koll-leiren da hun som den første av våre kom i mål på den første etappen.

    Bo Engdahl og Erik Paulsrud er begge Tiomila-vinnere. Sammen med Rolf Skotheim løp de særdeles fort på den andre etappen. På den andre etappen hadde vi virkelig ei gullrekke. På alle de fire første etappene var det forresten tre i skogen samtidig.

    Annemarie Erichsen har ikke orientert så mye de siste årene, men hun var rask og sikker på den tredje etappen.

    Mona Gammelli hadde aldri konkurrert i orientering før. Hege Andersen hadde ikke deltatt på mange år. De navigerte sammen på den tredje etappen og gikk rett i alle poster.

    Jon Fixdal, Nils C. Ihlen og Fredrik Wulfsberg løste alle utfordringer på den fjerde og siste etappen med tre løpere samtidig.

    Espen Messel løp først flere kilometer med ungdommene i den gode sommervarmen. Så orienterte han meget godt på den 13. etappen.

    Karen Omland er gravid i fjerde måned og har heller ikke orientert så mye, men postene ble raskt funnet.

    Erik Borg hadde æren av å løpe den siste etappen – ikke fordi han er rask – men en måtte løpe til slutt, og han ble møtt med like mye jubel, ja, kanskje mer enn vinnerlaget fra Raumar. Selv noen fra Tyrving heiet.

Resultatet! En kjempefin 20. plass. Vi klarte det. Vi kom fint i igjennom en tøff stafett langt inn i Østmarka – det var tre kilometer gange eller sykling til og fra arenaen. Noen vil kanskje si at det er fortsatt noen minutter fram, og det er det, men det er morsomt og energigivende at vi nådde målet og var så mange i aksjon.

Totalt løp hele 23 kollinger med startnummer. Så mange fra klubben har det ikke deltatt på ett og samme o-løp på mange år, og det var også mange som ikke kunne være med.

Comments