Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Tidligere helter bidro til suksessen

lagt inn 6. jun. 2011, 04:21 av Erik Borg   [ oppdatert 6. jun. 2011, 04:35 ]
Aud «Aud-mila» Arneberg var tilbake som arrangør og også flere andre som har vært ivrige i Koll tidligere bidro til vårt arrangement på Kollbanen.


Aud Arneberg var en del år tilbake en entusiastisk pådriver i o-gruppa i Koll. Den legendariske Aud-mila, som gjerne hadde start oppe ved Frognerseteren og målgang i Kolland, er noe av det hun sto bak. Nå er hun mest aktiv på ski. Sist vinter gikk hun over 2000 kilometer på ski.

Under Nordmarkskarusellen var hun med og hjalp til i kiosken, og mange andre som var aktive tidligere, var også med og dro lasset, med alt fra løypesjekking om morgenen til arbeid under løpet.

Det ble en fin ettermiddag og kveld på Kollbanen. Det var helt tydelig et resultat av god medvirkning fra mange gode krefter, og når enden er god, er det virkelig godt å være arrangør.

Ekstra morsomt var det at så mange deltok og ikke minst så mange barn, og også at o-dronningen Anne Margrethe Hausken tok seg tid til å stikke innom i en og en halv time for å dele ut premier og bidra til god stemning og fine opplevelser.

Koll-leder Fredrik Wulfsberg var en annen som stilte positivt og velvilligst opp for å hjelpe til. Han gjorde det til en opplevelse å få medaljene for de yngste.

Takk til alle som bidro og en takk også til alle som deltok!

Vi gleder oss til fortsettelsen.


Comments