Orientering‎ > ‎

O-GØY med Svend Sondre

lagt inn 24. aug. 2012, 00:11 av Erik Borg   [ oppdatert 6. mai 2015, 12:29 av Espen Messel ]

IL Koll har gleden av å invitere til orienteringstrening for alle barn fra 8-13 år med Svend Sondre Frøshaug. Få morsomme opplevelser i skogen, løp på ujevnt underlag og bli kjent med kart, kompass, steiner o

g høydepunkt.

Høstplan 2014

Idrettshøgskolestudenten har god erfaring fra trening av unge og eldre barn, er en dyktig orienterer og vil by på myrfotball, stemplings-stafetter og mye, mye mer.

Det stilles ingen krav til forkunnskaper om orientering. I god Koll-ånd skal alle være med og få hyggelige, morsomme og utviklende opplevelser i et inkluderende miljø hvor alle sees.

Treningen vil bli arrangert som fellestrening. Ingen vil bli overlatt til seg selv i skogen, men foreldre kan gjerne være med inn i skogen og følge med på treningene.

Treningen starter opp 21 august og varerti påfølgende torsdager med start presis klokka 18.00 og avslutning klokka 19.30.

I løpet av treningen kan det bli skitne klær, og barna må være kledd etter forholdene så de kan bevege seg lett og ledig.

– Er det regn, bør de ha regnklær så de ikke begynner å fryse. Det skal være varme og glade barn, sier Svend.


Påmelding skjer til hegeander@gmail.com. Hege Andersen kan også kontaktes på telefon 4165 7162 dersom det er spørsmål. Deltakeravgiften er 500 kroner.

Instagram: #koll_oComments