KollmilaOPP 2016 - vurders ikke å bli arrangert

IL Koll arrangerer kanskje KollmilaOPP også i 2016. KollmilaOPP er et langrenn i klassisk stil fra Sognsvann til Frognerseteren. Her blir det mange oppoverbakker som stiller andre krav til skiløperne enn Kollmila som blir arrangert 2,5 uker tidligere. Det er fellesstart med maks 30 løpere i hver pulje.


Velkommen til Dato ved evt. arragement kommer senere.

KollmilaOPP er et skirenn i klassisk stil på ca 7 km for dem som er x år og eldre (Klasser er under vurdering).

Dette blir ett annerledes skirenn med mange oppoverbakker. Det er fellesstart for hver aldersklasse men maks 30 løpere i hver pulje. Rennet går på kvelden og deltagere anbefales å gå med hodelykt.


Ideen til KollmilaOpp kom fra en entusiastisk forelder fra en annen klubb etter Kollmila 2014. «Hva med å arrangere et renn motsatt vei i klassisk stil? Jeg tror det kunne vært et veldig morsomt renn, og kunne bidratt til å utjevne forskjellen mellom de store og sterke som har fordel nedover, og de små og lette som har det oppover.»

Koll syntes dette var ett godt forslag og Skiforbundet var positiv! 


Siste nytt

8. nov: Koll vurderer om vi skal arrangere KollmilaOpp i 2016 også.
 

 

 

Løype

Starten er ved Kringsjå skole, samme sted det er målgang ved Kollmila. Etter start på fotballbanen går løypa over Kollkloppen og nordover på jordene ved Sognsvann. Løypa går deretter opp Måneskinnsløypa til Frønsvollen. Deretter følger løypa motsatt vei av den tidligere traseen til Kollmila til vendepunktet for Kollens 50 km trasé (Camp Utsikten). Her følger løypa 5 mils traseen motsatt vei ett stykke nedover før en liten bakke opp mot mål ved Hemingseter. (Der starten ved Kollmila er) Se løypekart [her]

Påmelding
Påmelding til KollmilaOPP skjer på Minidrett [Link kommer] Påmeldingen stenger: XX. februar 23:59 (eller før hvis rennet er fulltegnet). 

Etteranmelding (i enkelte klasser) er mulig ut XXXX X februar kl.23.59 ved å sende epost til kollmila@koll.no med opplysning om navn, klubb og klasse. Emit brikkenr. ikke nødvendig, da rennet ikke benytter emit tidtaking. Etteranmelding kan også gjøres på rennkontoret før rennet mellom kl. 17.30 til 18.00.

Se hvem som er påmeldt [link kommer]

 

Klasseinndeling

kommer  

Bagasjetransport 

Overtrekksdress og oppvarmingstøy vil bli transportert fra start til P-plassen ovenfor Hemingseter (mål). Husk å merke sekker/bagger med utdelt nummer-/navnelapp. Biler med oppvarmingstøy går fra startområdet fra ca18.45.

Premiering

Det er premier til 1/3. Premieutdeling vil skje i målområdet kort tid etter målgang.

Startkontingent 

Startkontingent KollmilaOPP: 150 kroner. Etteranmelding 200 kroner. Fakturering foretas klubbvis i etterkant.

Lisens
Alle utøvere som skal delta i skirenn som er godkjent av NSF eller skikrets plikter å tegne NSF sesonglisens (årslisens) eller NSF engangslisens fra den dato utøveren fyller 13 år til den dato man fyller 79 år. Engangslisens kan kjøpes på rennkontoret og koster henholdsvis kr 50 (13-25 år) eller kr 130 (26-79 år). Det er utøvers/foresattes eget ansvar å ha løst skilisens. Utøvers klubber skal kontrollere at alle har skilisens ved påmelding til renn.

Startnummerutdeling 
Startnummerutdeling i Kringsjåhallen renndagen fra kl 17.30. Inngang nedre plan ved flaggstang.

Starttider 

Første start er 19.00. Endelige starttider for hver klasse vil bli publisert på denne siden mandag 9. februar.

Parkering 

Det er begrenset med parkering ved Kringsjåhallen. Stor P-plass for gratisparkering ved Sognsvann.

Målområdet
Løperdrikke ved mål.


Rennregler
Rennet går i klassisk stil (skøyting ikke tillatt). Deltakerne er pliktig til å gå med synlig startnummer som er festet på brystet. All påmelding er bindende. Ingen del av startkontingenten vil bli refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta. Ved avlysning av rennet før arrangementsdatoen kan arrangøren beholde 50% av startkontingenten til dekning av utgifter. 

Rennkontor 
I kringsjåhallen. Nedre inngang ved flaggstang.

2015


10. feb: Resultater for alle klasser24. nov: Påmelding til KollmilaOPP åpner på MinIdrett 1. desember.
24. nov: Dato for KollmilaOPP 2015 er fastsatt til tirsdag 10. februar.

Kontakt oss på kollmila@koll.no

Rennleder: Øyvind Bånerud 

Teknisk delegert: Frode Larsplass

NSFs regler for god opptreden

Løypekart

https://sites.google.com/a/koll.no/koll/ski/arrangementer/kollmila-opp/L%C3%B8ypekart%20KollmilaOPP_2015.pdf?attredirects=0
Ċ
Fredrik Wulfsberg,
10. feb. 2015, 01:31
Ċ
Peder Natvig,
2. feb. 2015, 08:52
Ċ
Fredrik Wulfsberg,
12. feb. 2015, 01:39
Comments