Ski‎ > ‎Aldersgrupper langrenn‎ > ‎

2005 jentegruppa

Gruppe for jenter født i 2005. Vi trener tirsdag og torsdag kl.18.00 til 19.00 på høsten. Barmarkstreningen starter og slutter på Nordberg skole. Når snøen kommer trener vi fra 18.30 til 19.30. Er det lite snø trener vi i Snøparken (Idrettshøyskolen), ellers holder vi oss på Kringsjå skianlegg nedenfor Kringsjå skole. Av og til trener vi andre steder også, slik som Grinda. Og vi bytter litt på hvilke dager vi kjører klassisk og skøyting. Informasjon om treningene blir sendt ut hver uke. Send en mail til Joachim om du ikke står på mailinglisten.

Påmelding gjøres her påmelding skitrening

Kontakt oppmennene for gruppen, hvis du lurer på noe:
 Gunnar Bell (Kringsjå) gunnar.bell@gmail.com  90 066 064
 Joachim Juell (Korsvoll) joachim.juell@gmail.com 91 592 688

Vi vil gjerne ha med enda flere i gruppa! Kom og prøv noen ganger og sjekk om dette er en aktivitet du trives med!

Treningene flyttes til Snøparken inntil videre

lagt inn 25. feb. 2015, 12:38 av Joachim Eckbo Juell

Pga. av snøsmeltingen de siste dagene flytter vi skitreningen til Snøparken på Sognsvann inntil videre. Det blir skøytetrening i morgen (torsdag). Se kart over oppmøtested i innlegg lenger ned på siden.

Torsdag blir det klassisk på Kringsjå skianlegg

lagt inn 28. jan. 2015, 10:22 av Joachim Eckbo Juell

I morgen, torsdag 29/1, blir det klassisk skitrening på Kringsjå skianlegg kl.18.30. Men nå gjør vi som resten av klubben - at barna møtes nede på jordet (se kart). Og husk - alle må merke ski og staver med navn. De tar av seg utstyret av og til, og da blir det mye rot.

Neste uke tipper jeg vi fortsetter samme sted, men med klassisk tirsdag og skøyting torsdag. Men det kommer jeg tilbake til i en senere mail.

Kart over oppmøtested på Kringsjå skianlegg:
Kringsjå skianlegg

Torsdag blir det klassisk fra Grinda

lagt inn 21. jan. 2015, 14:08 av Joachim Eckbo Juell

Det er strålende skiføre, så da prøver vi ut noe annet enn Snøparken. Torsdag 22/1 blir det klassisk skitrening fra Grinda kl.18.30-19.30. Møt opp med ferdigsmurte ski.

Kart over oppmøtested:
Oppmøtsted Grinda

Ingen trening tirsdag pga. Telenorkarusellen

lagt inn 12. jan. 2015, 08:14 av Joachim Eckbo Juell

Tirsdag 13.01 er det Telenorkarusellen i Snøparken, og ingen vanlig skitrening. Se egen mail om dette. Torsdag er vi tilbake til det vanlige, med skøytetrening i Snøparken kl.18.30.

Snøparken er klar for skitreninger - ny tid 18.30

lagt inn 5. jan. 2015, 08:35 av Joachim Eckbo Juell

Godt nyttår! Nå er Snøparken nedenfor Idrettshøyskolen klar (se kart under), og vi kan i det minste gå litt på langrenn. Pga. deling med Lyn blir treningene fremover fra kl.18.30 til 19.30, og det må være klassisk tirsdager og skøyting torsdager. Skismøring på det vekslende føret som er kan bli en utfordring, men det er viktig at jentene møter i tide med ferdigsmurte ski på tirsdager. Til skøyting på torsdager er det fint med litt kortere ski (fjorårets) og gjerne litt lange staver (neste års).

Påmeldingsfristen til Telenorkarusellen er i morgen (tirsdag). Koll anbefaler alle å være med på dette (et gratis lavterskeltilbud). Mer informasjon:

Oppmøtested (og parkering) Snøparken:


Innendørstrening på Korsvoll skole førstkommende tirsdag

lagt inn 23. nov. 2014, 12:59 av Joachim Eckbo Juell

Tirsdag 25. november blir det innendørstrening i en av gymsalene på Korsvoll skole. Vanlig tid fra kl.18-19. Torsdag er det tilbake til vanlig opplegg, med barmarkstrening fra Kringsjå skole kl.18-19.

Barmarkstreningen starter i morgen, tirsdag 7/10

lagt inn 6. okt. 2014, 06:55 av Joachim Eckbo Juell

I morgen, tirsdag 7/10, starter barmarkstreningen. Oppmøte (start/slutt) er på Nordberg skole (hovedinngangen). Treningstidene frem til snøen kommer er tirsdager og torsdager kl.18 til 19.

Husk å kle jentene etter været, og ta med refleksvest (det blir delt ut nye etter hvert).

Som trenere for jentene er vi så heldige å ha fått Elise Skjelland (trente jentene siste halvdel i fjor) og Bendik Johan Weider (trente jentene noen uker i begynnelsen av sesongen). Begge er aktive i Koll.

Jeg har opprettet en lukket gruppe på Facebook for de som ønsker informasjon via den kanalen. Søk etter "Koll Ski - jenter 2005", og be om tilgang.

Avslutning på Kollbanen tirsdag 1/4 - siste uke med trening

lagt inn 26. mar. 2014, 12:52 av Joachim Eckbo Juell

Dette blir siste uke med trening for jentene våre. Så da tenkte vi å avslutte sesongen med en hyggelig samling på Kollbanen førstkommende tirsdag (1. april), kl. 17.30 til 18.30. Vi starter med noen aktiviteter for jentene, og avslutter med pølsegrilling og kakespising. Det er veldig hyggelig om foreldre og søsken også blir med. 

Alle tar med det de selv ønsker av grillpølser/lompe/brød og drikke. Hvis tre stykker kan ta med kake/boller, hadde det vært strålende. Send meg en mail om du melder deg frivillig :) Værmeldingen ser bra ut, men kle dere etter forholdene (alt foregår ute).

Husk klubbmesterskapet i Holmenkollen nå på fredag - påmeldingsfristen er i dag (se tidligere mail).

Og i morgen (torsdag 27/3) er det siste trening, fra Kringsjå skole til vanlig tid (kl.18.30).

Barmarkstrening på Kringsjå skole denne uken

lagt inn 24. mar. 2014, 08:02 av Joachim Eckbo Juell

Tro det eller ei, men det er fortsatt ikke skiføre i nærområdet. Det blir derfor barmarkstrening fra Kringsjå skolen denne uken, tirsdag og torsdag kl.18.30-19.30. Ta med staver.

Det har vært bra oppmøte og veldig god stemning på barmarkstreningene de siste ukene. Jeg er litt usikker på hvor lenge vi skal fortsette med "skitrening", men kommer tilbake med informasjon om dette.

Husk påmelding til klubbmesterskapet førstkommende fredag.

Barmarkstrening fra Kringsjå denne uken også

lagt inn 17. mar. 2014, 10:00 av Joachim Eckbo Juell

Det er som kjent dårlig med skiføre i Sognsvannsområdet. Og jeg har ikke fått noen innspill på at vi burde presse sesongen og dra til Frognerseteren for å trene på ski. Så derfor blir det barmarkstrening fra Kringsjå skole tirsdag og torsdag denne uken også. Vanlig tidspunkt kl. 18.30-19.30. Ta med staver.

Vi håper så mange som mulig kan være med på klubbmesterskapet (se egen mail).

1-10 of 19