Ski‎ > ‎Hopp‎ > ‎

Hopptrening starter over høstferien

lagt inn 22. sep. 2010, 04:03 av Norman Weisz   [ oppdatert 19. jan. 2011, 13:05 av Admin Koll ]
I år starter vi hoppsesongen med litt tørrtrening i gymsal frem til det blir mulig å starte hopping. Vi har fått leie en fin gymsal på Norges Idrettshøyskole på mandager fra kl 19.00 til 20.00. Møte opp et kvarter før så vi kan varme opp litt ute før vi går i salen, ta med gymsko/gymsokker: Første trening mandag 11. oktober kl 18.45 foran inngangen på NIH.
 
 
Hopptreningen er primært åpen for alle fra fjerde klasse til og med åttende klasse. Utover dette tar vi imot interesserte hvis det er plass.
 
Vi har igjen vært så heldige å få Snorre Sagen som trener. Han har erfaring som elitehopper og har vært assistenttrener på kvinnelandslaget. Snorre har planer om å jobbe med spenst, mykhet og balanse i gymsalen slik at utviklingen i hoppbakkene blir optimal utover i sesongen.
 
 
Når vi går over til hopping, forhåpentligvis fra månedsskiftet november/desember, er planen å gå over til de samme treningstider som ifjor, nemlig mandager og onsdager kl. 18.00-20.00, men dette får vi komme tilbake til.  Det blir et litt annet opplegg på utstyrsiden i år, for å sikre at alle får tilgang til nødvendig utstyr.
 
Vi har også planer om å gjennomføre noen konkurranser og andre arrangementer etterhvert, mer info senere.
 
Vel møtt på mandag 11 oktober!

Fra Koll til Kollen


Comments