Ski‎ > ‎Om Koll ski‎ > ‎

Skirenn

Påmelding
Påmelding til renn skjer på minidrett.noStartkontingent er inkludert i treningsavgiften, så lenge du melder på innen påmeldingsfristen og deltar på rennet. Løpere som melder seg på til renn etter påmeldingsfristen, "Etteranmelding, EA", må selv dekke hele påmeldingskostnaden. Koll Ski forbeholder seg også retten til å kreve egenandel for ekstrakostnader i renn, hvor løper ikke møter til start uten gyldig grunn (DNS, did not start). Ved etteranmeldinger og ikke oppmøte på påmeldte renn, blir startkontingenten fakturert samlet etter sesongen . For stafetter setter rennansvarlig i styret opp lagene. 

Tidtakerbrikke
”Fra og med sesongen 2014-2015 legger vi opp til at alle løpere 11 år og eldre skal skal ha sin egen emiTag tidtakerbrikke.” Se mer på http://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/tidtakerbrikker/Koll Ski ber om at alle som vet at barna skal gå en del renn, bestiller brikke allerede nå på http://www.emit.no/products. Gjelder 11 års klassen og eldre. Brikken koster kr 635 og holder i 5 år før man må bytte batteri. Brikken er ikke personlig og kan lånes bort til andre. Det vil på de aller fleste renn også være mulig å leie brikke. Så har dere ikke kjøpt brikke, vil barnet fortsatt kunne delta på renn. Koll Ski blir belastet for brikkeleie og fakturerer den enkelte for dette ved slutten av sesongen. 

For barn født 2005 og senere, dekker Koll ski brikkeleie.

Bli med på renn!
Koll ski legger en plan for hvilke renn i Oslo Skikrets barna oppfordres til å delta i.  Skirenn er morsomt og spennende for barna. Barna bør prøve seg på renn, men det er viktig at de selv blir komfortable med dette.  Vi har erfart at det kan være greit å starte i tidlig alder, men ikke legg noe press i dette.  Aldersgruppe 9–12 år går inntil 2 km, 13–14 år går inntil 3 km mens 15–16 år går 5 km. 
Barn som ikke ønsker å delta på skirenn, kan selvfølgelig delta på trening.

Klubbmesterskap og naborenn (Telenorkarusellen) har ikke noen nedre aldersgrense, kretsrenn har klasser fra 8 eller 9 år (se informasjon på hjemmesiden). 

Det er ingen rangering for aldersgruppene 8–10 år, men tidene offentliggjøres. I disse gruppene får alle premier. I de eldre aldersklassene opp til junior er det normalt premiering til de 50% beste. 

Egne renn
Koll ski arrangerer Kollrennet som er et uhøytidelig skicrossrenn på Kollbanen.  
Koll ski arrangerer også Kollmila som går fra Frognerseteren til Sognsvann.
Koll ski arrangerer felles tur til og deltagelse på Ungdommens Birkebeinerrenn. Dette er et av sesongens høydepunkter, og vi oppfordrer så mange som mulig til å delta her. For mer info; se www.birkebeiner.no
Mange av ungdommene har også valgt å delta på Ungdomsbirken sykling og løping. 
Vi har hvert år deltagere på Ungdommens Holmenkollrenn (landsrenn for 13- og 14-åringer) og Hovedlandsrennet (landsrenn/ uoffisielt NM for 15- og 16-åringer). 

Klubbmesterskap Koll Langrenn arrangerer hvert år klubbmesterskap. Det er et uhøytidelig og morsomt arrangement der hele familien oppfordres til å delta (gjerne også de aller yngste). For mange fedre og mødre er dette årets store dyst. Klubbmesterskapet foregår annet hvert år som klassisk og skøyting. Premiering og oppsummering av sesongen skjer noen dager etter rennet. 
Comments