Ski‎ > ‎Om Koll ski‎ > ‎

Sponsoravtaler

For å kunne videreutvikle Koll Ski og tilbudet overfor medlemmene har vi inngått sponsoravtaler.  Nedenfor finner du en kort presentasjon av våre hovedsamarbeidspartnere.  Dette er partnere som profileres på vår hjemmeside, på diverse materiell og i forbindelse med Kollmila, Nordmarkstraver'n og andre arrangementer mv. 

Vi mottar gjerne tips om andre bedrifter som kan ha interesse av et samarbeid med Koll Ski.  Ta i tilfelle kontakt med sponsoransvarlig i styret for Koll Ski. 


Milsluker'n

Milsluker'n er en viktig sponsor og samarbeidspartner.  Alle som er medlem av Koll Ski får rabattkort som gir rett til avslag (10-20%) ved kjøp på Milsluker'n. Rabattkortene distribueres gjennom oppmennene. Hver gang dere handler går dessuten 2-3% av pengene tilbake til klubben i form av en bonus. Husk derfor å vise rabattkortet når du handler. Uten kort, ingen rabatt for deg og ingen bonus for Koll Ski.

Før sesongen har Milsluker'n egne handleuker med ekstra gunstige priser. Følge med på weben. Det arrangeres også smurningskurs gjennom Milsluker'n på høsten. Informasjon om dette legges ut på klubbens hjemmeside.

Særskilte rabatter på diverse konkurranseutstyr mv. gis til nærmere definerte av klubbens aktive utøvere på junior- og seniornivå mv.


Nordea

Koll Ski har inngått samarbeidsavtale med Nordea. Avtalen er av betydelig størrelse. Nordea vil derfor være en viktig støttespiller for oss i årene som kommer såfremt avtalen fungerer tilfredsstillende for begge parter.

Nordea ønsker gjennom samarbeidet å få nye kunder ved å ta direkte kontakt med klubbens medlemmer pr. mail eller telefon. Alle medlemmerne vil derfor bli anmodet om å gi samtykke til å bli kontaktet av Nordea, og vi oppfordrer alle til å gi slikt samtykke og å ta seg tid til å bli informert om tilbudet når Nordea tar kontakt. Det er viktig for at klubben skal få videreført samarbeidet med Nordea. Du er også velkommen til å ta direkte kontakt med Nordea ved kunderådgiver Petter Eid på mobil 95979081 eller mail petter.eid@nordea.no)
Swix

Samarbeidsavtalen med Swix ble inngått tidligere i år (2013). Også Original Teamwear AS (datterselskap av Swix) er part i avtalen. 

Avtalen innebærer at Swix er leverandør av vinterkolleksjon til Koll Ski. Dette omfatter både racingdresser og overtrekkstøy, samt sykkeltøy. Vinterkolleksjonen kan bare kjøpes gjennom nettbutikk som holdes åpen i forkant av sesongen. Prisene i nettbutikken ligger betydelig under vanlige butikkpriser for tilsvarende tøy, selv om vinterkolleksjonen har farger og logo til Koll Ski. Nærmere informasjon om nettbutikken og den åpningstider legges ut på klubbens hjemmeside. Spar

Sponsorsamarbeidet med dagligvarekjeden Spar innenfor Norges-Gruppen ble inngått i 2013. Hovedelementet i avtalen er at vi profilerer Spar på vinterkolleksjonen til Koll Ski. Klubben vil gjøre sine innkjøp til Kollmila og Nordmarkstraver'n mv. på Spar Tåsen (nærbutikken som er lokalisert på Tåsen senteret).Skotvedt

Også sponsoravtalen med bilforhandleren Skotvedt (Honda, Hyundai og Kia) ble inngått i 2013 og har profilering på vinterkolleksjonen som hovedelement. Skotvedt kan ha stand med profilering av biler mv. i forbindelse med Kollmila og Nordmarkstravern. 

Comments