Ski‎ > ‎

Ski nyheter


Velkommen til Gålå

lagt inn 5. nov. 2017, 13:44 av Fridtjof Scheie

Vi åpner nå påmeldingen til Koll skis klubbsamling på Gålå 8-10. desember. 
Invitasjonen ligger her

Vi gleder oss til en flott samling i fine omgivelser og fin førjulssteming på Gålå. 

Velkommen, 
hilsen styret i Koll ski 
Juniorgruppa på Beito

lagt inn 4. nov. 2017, 03:39 av Fredrik Wulfsberg

Det er åpningshelgen for skistadion på Beito og juniorgruppa er på plass med trener Anders Bødtker. 5 km med fine løyper.  Herlig å kjenne snø under skiene.  Neste helg er det ny samling her med Team Kollen og deretter deltar vi i rennene på Gålå.  I desember skal de eldste juniorene være med på mønstringsrennet for jrvm på Natrudstilen før vi drar tilbake hit til Beito og den første Norges Cup helgen i januar.


Allerede på snøsamling

lagt inn 1. nov. 2017, 22:56 av Koll orientering   [ oppdatert 4. nov. 2017, 03:33 av Fredrik Wulfsberg ]

Mange i 2005-gjengen har allerede vært på snø og fått den første følingen med hvitt underlag denne høsten. Det ble topp trening på veldig stabilt føre i vårt nærmeste naboland sist helg.

I snøtunnelen er det stabilt føre og glirende forhold. 2005-gjengen fikk to varierte økter under dyktig ledelse av Marius Norbye. På den andre økta var det også nesten ingen andre i tunnelen så det var god plass for felles-aktiviteter.

Mellom øktene ble det tid til et besøk i en av Värmlands-byens dagligvarebutikker og tradisjonen tro, i hvert fall de to siste årene, ble det pizza på stamstedet på Kongsvinger. 

Flott organisert tur av Geir Håland og en tur som både bygde samhold og inspirerer på vei mot vinteren. Nå er det bare å se fram til natursnø i hjemlige omgivelser. Klubbuke hos Milslukern uke 43

lagt inn 22. okt. 2017, 11:11 av Fridtjof Scheie


Webshop for årets "Koll"eksjon er nå åpen.

lagt inn 12. okt. 2017, 07:09 av Fridtjof Scheie

Klikk deg inn her for å bestille årets kolleksjon av klubbklær. Passord er Koll2017
Denne webshoppen med 30 % rabatt er åpen til onsdag 18.10 kl. 23.59.
Dette skal gi levering i god tid til jul. 


Hilsen Koll ski 

Påmelding til Fraspark 2017 - Nærsamling og startskuddet for sesongen 2017/18

lagt inn 5. okt. 2017, 23:33 av Fridtjof Scheie   [ oppdatert 9. okt. 2017, 03:43 av Fredrik Wulfsberg ]

Her er invitasjon med program for årets fraspark. I fjor var vi mer enn 80 stykker som hadde en flott treningsdag sammen. Møt opp og få en flott start på helgen. 
  • Program klikk her
  • Påmelding her

Påmelding til skitrening i Koll ski 2017/18

lagt inn 27. sep. 2017, 14:11 av Fridtjof Scheie

Nå kommer vinteren, nå kommer den kalde fine tiden og KOLL SKI ønsker velkommen til nye og gamle barn i alle aldere. 
Skitrening starter tirsdag 10.10. Påmeldingsskjema til skitreninig ligger på linken her.  

OPPMØTE ER 10.10 kl. 18.00 PÅ KOLLBANEN FOR ALLE GRUPPER

Vi ønsker også velkommen til FRASPARK 2017 som er på KOLLBANEN 15.10. Nærmere informasjon kommer her og fra oppmenn.  
Påmelding til FRASPARK finner du her

Koll skis skisamling blir i år på Gålå

lagt inn 27. aug. 2017, 12:41 av Fridtjof Scheie

I år samles skiyre Kollinger til en førjulsskisamling på Gålå. På grunn av ombygning på Skeikampen har vi måtte undersøkt ulike alternativer og valget har falt på flotte Gålå. 
Vi skal bo på Wadahl Høyfjellshotell. Vi har hotellet for oss selv og får en flott og intim ramme. Sett av helgen 8.-10.12 
Vi gleder oss til en hyggelig og morsom skisamling. Ytterligere informasjon om påmelding, priser med mer kommer senere. Følg med!
Hilsen styret i Koll ski

Junior aktiv

lagt inn 3. mai 2017, 11:48 av Fredrik Wulfsberg

Koll startet i høst en ny treningsgruppe for juniorer i alderen 17–20 år som ikke ønsker å trene like mye som de som går Norges Cupen. Gruppen hadde ca 10 utøvere og fikk Harald Sundgot-Borgen som egen trener på tirsdager med løp og ski.  På onsdager har de trent basisstyrke sammen med de andre juniorene på Nimi. Tilbudet ble svært godt mottatt og vi fortsetter selvsagt med junior aktiv.

Nå i sommerhalvåret trener junior aktiv sammen med NC-gruppa på tirsdager (løping), onsdager (styrke på Nimi), torsdager (rulleski for de som vil) og søndag (rolig joggetur). De fleste er med på styrketreningen og løpetur på tirsdag. Noen er også med på rolig joggetur søndag.  Da bestemmer hver og en hvor langt/lenge de vil løpe.

Har du lyst til å trene med Junior aktiv? Du finner ukentlige treningsplaner i facebookgruppa vår: https://www.facebook.com/groups/kolljunioraktiv/

Bare be om å bli medlem der!

Koll Ski søker 1 langrennstrener for aldergruppa 15/16 år og 1 trener til juniorgruppa

lagt inn 8. apr. 2017, 11:17 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 26. apr. 2017, 00:03 ]

SØKNADSFRIST 30. APRIL

Koll Ski er en undergruppe i Idrettslaget Koll, med klubbhus på Kollbanen på Nordberg (500 m fra NIH).  Vi tilbyr langrennstrening for førskolebarn til seniorer. For 2017/2018 søker vi 1 ny trener for aldersgruppa 15/16 år og en ny trener for juniorgruppa.

For neste sesong forventer vi en treningsgruppe 15/16 år på mellom 15 – 18 utøvere der 8-10 deltar på skirenn. Utøverne i denne gruppa er motiverte og flere av de oppnådde gode resultater på hovedlandsrenn og andre renn i vinter.

For junior forventer vi en gruppe der ca 10 utøvere deltar på Norges Cup junior.  Utøverne er svært motiverte og flere av utøverne er blant landets beste i sin aldersgruppe.  

Felles for begge gruppene er at de har utøvere som er i Norgestoppen i andre idretter, og ser på det som en styrke for gruppen. Mer informasjon om aktivitetene våre finnes også på Koll skis hjemmeside.

Ny trener for 15/16 årsgruppa vil få hovedansvaret for aldersgruppa men en annen trener fra dagens trenerteam vil bistå. Gruppa vil ha 2 fellestreninger i sommer med oppstart i mai. Fom høsten vil det være 3 fellestreninger. Det er samlinger på barmark og ski der ny hovedtrener planlegger og er med på samlinger. Konkurranseoppfølging på enkelte renn og hovedlandsrenn er en viktig del av jobben

Ny juniortrener vil samarbeide med annen trener om planlegging treningsopplegg for hele året, og gi tilbakemelding på treningsdagbøker.  Det er 2 faste ukentlige treninger med oppstart i mai. Det er flere samlinger både på barmark og ski hvor ny trener må delta aktivt både i planlegging og gjennomføring. Konkurranseoppfølging på Norges Cup junior, junior VM mønstring og junior NM er en viktig del av jobben. 

Vi søker etter trenere med kompetanse fra avlagt eller påbegynt relevant trenerutdanning og med bakgrunn som aktiv langrennsløper, gjerne på høyt nivå i junior eller senioralder. Du må ha god kunnskap om langrenn og kompetanse på langrennsteknikk. Gode pedagogiske evner er viktig, og erfaring med å formidle teknikk og annen trening til utøvere vil bli vektlagt. 

Som trener i Koll ski kan vi tilby et engasjerende og kompetent trenermiljø, store muligheter for utvikling som trener, konkurransedyktig lønn og gode rabattordninger på sportsutstyr. 

Ta kontakt med oppmann junior Fredrik Wulfsberg (mob 4840 1711, fredwulf@gmail.com) eller oppmann 15/16 år Else Kari Scheele (mob 47840209 else.k.nordli@nimi.no) hvis du har spørsmål. Søknad sendes på epost til Fredrik eller Else Kari innen 30. april.

Koll har til enhver tid også behov for mange trenere på yngre årganger. Ta gjerne kontakt hvis dette er av interesse.


1-10 of 938

Comments