Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Juniorene på ski i skitunnelen i Torsby

lagt inn 21. sep. 2015, 13:35 av Gunnar Myhre   [ oppdatert 1. okt. 2015, 03:57 av Fredrik Wulfsberg ]
Skrevet av Håkon Kjelland-Mørdre

Denne helgen var Koll Junior i Torsby, for å gå på ski i den majestetiske og frodige skitunnelen. Neida. Men selv om tunnelen i seg selv kanskje ikke gir en altfor estetisk opplevelse, er jeg ganske sikker på at teknikken til samtlige av kollingene ville gitt deg frysninger nedover ryggen. Kunst på nivå med Aune Sand, rett og slett. Videre så gir Torsbytunnelen deg muligheten til å terpe teknikk og legge et godt grunnlag for skisesongen, uten alt for mye reising. 

Utøverne hadde med seg et solid støtteapparat, bestående av Erik og Martin(trenerne), og noen entusiastiske fedre, som også fikk gått seg noen runder i tunnelen. Dette til stor begeistring, også for naturtro Morten Biong, som var strålende fornøyd etter søndagens morgenøkt. 

For juniorene ble det mange tekniske tilbakemeldinger, men dette ble løst glimrende, og samtlige utviklet seg merkbart teknisk. Mads Ulrich (99) var fornøyd med de gode konstruktive tilbakemeldingene, og var generelt strålende fornøyd med samlingen. Torjus (99) freste av gårde, runde på runde. Effektiv bruk av tid, kan man si! 

Mens noen brukte tiden mellom økt på skolearbeid, tok andre seg en tur på butikken for å kjøpe smågodt. På spørsmål om en kort oppsummering av samlingen, var svaret kort og kontant: GOD STEMNING! Med dette gjør vi oss klare for nye uker med trening og moro, vel vitende om at vi tar nye steg hver dag.  
Comments