Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Juniorgruppa på snøsamling 30.10-1.11 på Beitostølen

lagt inn 2. nov. 2015, 08:38 av Tina Hulbaklien Bakke

I helgen var det duket for sesongåpning av skiløypene på Beitostølen. 21 gærne utøvere fra Kolls spreke juniorgruppe var på plass i tåka fredag ettermiddag for å finne tilbake til den gode skifølelsen og tekniske ferdigheter før konkurransene og alvoret starter.

Første økt ble en rolig skøyte økt, med litt tid uten staver. Alle rakk likevel å bli skrubbsultne til lasagnen var på bordet klokka sju den kvelden. X antall store lasagner ble slukt sammen med salat, rundstykker og boller til dessert.

Med lasagnen i magen og forhåpentligvis litt frokost var alle klare for en lørdag med mye trening. Første økt var rolig klassisk på realt klisterføre før vi endelig fikk prøvd oss på litt fart i en i3 økt skøyting i høljende regnvær på ettermiddagen. Mellom øktene var det tid for gjennomgang av videoer for å studere teknikk. Med gode tilbakemeldinger fra flinke trenere kunne alle kjenne at de forbedret seg teknisk til hver økt.

Søndag tittet sola fram for første gang, så i varmegrader og klisterføre var det nesten påskestemning blant smilene på skistadionet. Vi kunne endelig se det grønne gresset og høstvakre trær ved siden av de fire kilometerne med snø. Det ble likevel en bra treningsøkt hvor fokuset var hurtighet.

Totalt sett har treningsutbyttet vært veldig bra, i tillegg til at hyggelige folk skaper en god og positiv stemning. En vellykket samling har gjort oss klare og spente på en lang skisesong.

Skrevet av Hedda Hulbaklien Bakke

Helena, trener Ingrid, Hannah og Hedda.
Oscar får tilbakemeldinger fra Martin
Mathias L
Helena og Ingrid
Thor Gudmund
Kjetil
Comments