Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

JuniorNM dag 2

lagt inn 12. mar. 2016, 10:58 av Fredrik Wulfsberg
Ny jevn og fin Koll-innsats på Gåsbu!  Litt kaldere i dag og solen kom aldri gjennom tåka.  Det ble derfor jevne og fine forhold for alle. Smørteamet gjorde nok en glimrende innsats og alle hadde super glid på dagens skøyterenn!

Igjen var det Simen som var best, han gikk inntil en sterk 10. plass i M18. Eirik gikk igjen et bra løp og ble nr 31 og premie til han. Håkon og Gjermund fulgte opp med hhv 107 og 112 plass på denne 10 km.

Lukas var ikke helt fornøyd med 46.plass, men opp til teten er det ca 2 min, så det er tett i teten i denne klassen. Det ble premie på Lukas i dag også. Mads Ulrich krøp litt opp på listen og snek seg inn blant de 100 beste med 94 plass. Sigmund var igjen 13 sek foran Torjus på en 161 plass. Jørgen var ikke helt fornøyd og havnet litt lenger ned på listen på en 183 plass.

I den eldste gutteklassen var Kjetil best med en 54. plass og premie til han.  Amund er ikke helt i slag og ble nr 109 og Mathias kjempet seg inn til en 121 plass. De skøytet 15km i dag.

Helena er alltid blid og fornøyd og hadde mange bak seg på listen. Hun ble nr 74 på dagens 5km. Gledelig at Hanna og Hedda hadde tatt turen til Gåsbu forå heie.

Alle Koll løperne gav "jernet i dag" og hadde gitt alt da de kom til mål. Flere hadde nok ønsket seg både Norges Cup poeng og premie, men det er tett i toppen og marginene er små. Bare blide Koll fjes med Koll luer og alle gleder seg til nye renn, treninger, samlinger og mye moro!

I morgen er det stafett, Oslo Skikrets stiller med 23 lag i gutteklassen, så da får vi se om noen av våre havner i tetkampen og andre spennende dueller! 

Hilsen fra Gåsbu


Comments