Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Klart for klubbmesterskap!

lagt inn 23. mar. 2011, 01:09 av Arne Nesset   [ oppdatert 24. mar. 2011, 02:26 ]

Da er det duket for et av sesongens høydepunkter med klubbmesterskap i Snøparken torsdag 24. mars fra kl 18:00. Den ordinær påmeldingsfristen har nå gått ut og vi har ny deltakerrekord med 210 påmeldte!  Gledelig at mange av trenerne stiller, samt at det er en velfylt (og velfødd) veteranklasse med oppunder 30 deltakere!

Det er fortsatt mulighet for etteranmelding, men dette kan bare gjøres ved oppmøte i snøparken før kl 17:30 på torsdag.  Etteranmeldinger på epost el kan dessverre ikke godtas. Startlistene er lagt ved som vedlegg.

Første start vil være kl 18:00 og vi holder et stramt tidsskjema for å få av gårde de siste løperne før det blir for mørkt.  Utdeling av startnummer fra kl 17:00. Vi oppfordrer alle til å stille i god tid før egen start for å unngå forsinkelser. Det er jo også hyggeligere for de som går om det er mange som heier langs løypa!
 
Om løypene:
Gutter og jenter opp til 8 år (født i 2003 eller senere): ca 1 km fristil, starter i par med 15 sekunders intervaller
GJ09-12: 2 km fristil, starter i par med 15 sekunder intervaller
GJ13-16:  2 x 2 km fristil, fellesstarter
Kvinner og menn senior/veteran: 2 x 2 km fristil, fellesstart kl 19:00
 
For klassene opp til og med 10 år er det ingen rangering. Det kåres klubbmester i klassene fra 11 år og oppover.
 
Premieutdeling og kåring av klubbmestere gjøres under Sesongavslutningen i Aulaen på Kringsjå skole torsdag 14. april kl 19:00.   
 
Vel møtt!

Kjøp ArX skirens på klubbmesterskapet

ArX ® Skirens Proff er utviklet og testet i tett og nært samarbeid med aktive langrennsløpere og profesjonelle skiprepareringsmiljøer. Produktet tørker over 50% raskere enn andre skirensprodukter på markedet, og etterlater ingen fet hinne på skisålen. Produktet vil heller ikke tørke skisålen. Er velegnet til alle typer ski og snøbrett. Brukes i festesonen. 1 liter koster 200 kr.  Ta med cash. 
Ċ
Gunnar Myhre,
24. mar. 2011, 00:23
Comments