Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Kollmila er tilbake - endelig

lagt inn 6. mar. 2018, 14:22 av Fridtjof Scheie   [ oppdatert 9. mar. 2018, 12:55 ]
OL-løpere måtte vike plass i intervalløkten da Koll ski inviterte til fartsfest i Nordmarka i vinterprakt. Etter to år i ørkenvandring på leting etter det barna nå kaller «villsnø» gjenoppstod Kollmila med et brak på søndag 4. mars. Over 770 deltakere i alderen 7-16 år fra hele Oslo fikk bryne seg på bratte nedoverbakker med krappe svinger i stor fart.

Koll setter også meget stor pris på deltaker som kommer langveis fra. Østre Toten Skilag, Ål, ÅS og Sjåstad/Vestre Lier IL stilte til start og er hjertelig velkommen tilbake til neste år.

I de til tider stupbratte løypene ble det observert ski- og balansekunster med c-momenter på rekke og rad, med kun to brukne ski og noen brukne staver. Måneskinnsløypa og den velkjente «vestsiden» ble skiungdommens tumleplass i 5 timer på søndag. Solen tittet frem og bød på en gryende vårstemning i målområdet som ble fylt av blide deltakere og lukt av nystekte sveler fra kiosken.

Over 100 blide Kollinger stilte til start med mange gode resultater. Spesielt var det moro med klasseseier i G13 til Nicolai Wik Håland. Martin Christoffer Borg kom på 3. i samme klasse. Eira Skaarer Wiklund tok en fin fin 2. plass i J12. Flere bilder kommer!

god stemning på start       
      
  


Comments