Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Koll Ski søker 1 langrennstrener for aldergruppa 15/16 år og 1 trener til juniorgruppa

lagt inn 8. apr. 2017, 11:17 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 26. apr. 2017, 00:03 ]
SØKNADSFRIST 30. APRIL

Koll Ski er en undergruppe i Idrettslaget Koll, med klubbhus på Kollbanen på Nordberg (500 m fra NIH).  Vi tilbyr langrennstrening for førskolebarn til seniorer. For 2017/2018 søker vi 1 ny trener for aldersgruppa 15/16 år og en ny trener for juniorgruppa.

For neste sesong forventer vi en treningsgruppe 15/16 år på mellom 15 – 18 utøvere der 8-10 deltar på skirenn. Utøverne i denne gruppa er motiverte og flere av de oppnådde gode resultater på hovedlandsrenn og andre renn i vinter.

For junior forventer vi en gruppe der ca 10 utøvere deltar på Norges Cup junior.  Utøverne er svært motiverte og flere av utøverne er blant landets beste i sin aldersgruppe.  

Felles for begge gruppene er at de har utøvere som er i Norgestoppen i andre idretter, og ser på det som en styrke for gruppen. Mer informasjon om aktivitetene våre finnes også på Koll skis hjemmeside.

Ny trener for 15/16 årsgruppa vil få hovedansvaret for aldersgruppa men en annen trener fra dagens trenerteam vil bistå. Gruppa vil ha 2 fellestreninger i sommer med oppstart i mai. Fom høsten vil det være 3 fellestreninger. Det er samlinger på barmark og ski der ny hovedtrener planlegger og er med på samlinger. Konkurranseoppfølging på enkelte renn og hovedlandsrenn er en viktig del av jobben

Ny juniortrener vil samarbeide med annen trener om planlegging treningsopplegg for hele året, og gi tilbakemelding på treningsdagbøker.  Det er 2 faste ukentlige treninger med oppstart i mai. Det er flere samlinger både på barmark og ski hvor ny trener må delta aktivt både i planlegging og gjennomføring. Konkurranseoppfølging på Norges Cup junior, junior VM mønstring og junior NM er en viktig del av jobben. 

Vi søker etter trenere med kompetanse fra avlagt eller påbegynt relevant trenerutdanning og med bakgrunn som aktiv langrennsløper, gjerne på høyt nivå i junior eller senioralder. Du må ha god kunnskap om langrenn og kompetanse på langrennsteknikk. Gode pedagogiske evner er viktig, og erfaring med å formidle teknikk og annen trening til utøvere vil bli vektlagt. 

Som trener i Koll ski kan vi tilby et engasjerende og kompetent trenermiljø, store muligheter for utvikling som trener, konkurransedyktig lønn og gode rabattordninger på sportsutstyr. 

Ta kontakt med oppmann junior Fredrik Wulfsberg (mob 4840 1711, fredwulf@gmail.com) eller oppmann 15/16 år Else Kari Scheele (mob 47840209 else.k.nordli@nimi.no) hvis du har spørsmål. Søknad sendes på epost til Fredrik eller Else Kari innen 30. april.

Koll har til enhver tid også behov for mange trenere på yngre årganger. Ta gjerne kontakt hvis dette er av interesse.


Comments